krakonos petrbacina Já nevím, ale čas souhlasí Konečný čas je stanoven na 30. září 2021 na 16:01 středoevropského času.
kozlicek Dnes 30. 9. 2021 od 16:00 evidujeme výpadek na webové aplikaci. Po vyřešení budeme informovat.
dantasik krakonos Dneska jsem řešil to samé na jiném webu, na PC certifikát platný a vše se tvářilo ok. Jenže android byl kompletně proti..takže to jistila výměna za nějaký placený. Ale to nastalo hned od rána.
kozlicek Vážení zákazníci, dnes 30. 09. 2021 od 16:00 jsme evidovali výpadek služby webové aplikace, který byl způsoben chybou certifikátů. Problémy postihly i LG smart TV a některé modely Samsung smart TV. Služby byly plně obnoveny v 20:50.
jezdec Mnozí z vás již jistě zaregistrovali... https://digital.rozhlas.cz/tv-barrandov-chce-za-sireni-svych-stanic-nesmyslnou-castku-rikaji-operatori-8608045?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=631411&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=XBAU973TVhb-202110291658&dop_id=14063860 Z tohoto článku mám pocit, že jediný 4Net vyřadí tyto kanály 🙂
dkulda jezdec Nevim proc ale zase si nas "nekdo" vybral ako prvni.....dali nam termin... bud tyto podminky podpis, nebo k 29.10 vypni... jinde se stale jedna o podminkach ( kuki, ITself, cleove APKT a dalsi velci ...) nam dali nuz na krk asi jako prvnim :-(,
krakonos Určitě bych byl proti zdražování základu. Jen si říkám, jestli by nešlo udělat tématický balíček Barrandov? Kdo ho nutně potřebuje, ať má možnost si ho připlatit. Důchodci budou i tak zuřit. Blbě se vysvětluje, že Maruš od vedle Barrandov jde a nic navíc za to neplatí (např. DVBT2).
helapc Momentálně je IPTV obecně v nevýhodě oproti DVBT2. Na DVBT2 jsou komerční stanice v SD kvalitě zdarma pro koncáky a za přenos stanice platěj nemalé peníze. U IPTV chtěj poplatky za poskytnutí obsahu, nechtěj dát zdarma ani SD. Za přenos nic neplatěj.
L_F helapc Tak to jsem zde také už psala, proč nám nezaplatí za přenos. A ono obecně poskytovatelé obsahu fungují z daleko menšími náklady takže nejen IPTV, ale obecně i druhá strana by měla také zaplatit 0,01 Kč za proklik 🙂
petrbacina Jsem taky pro vyřazení. Cpát peníze do něčeho takového jako je TV Barrandov je úplně mimo. Se podívejte na program všech jeho 3 stanic. To je ještě větší trash než Prima CNN a to je kupa sraček na hromadě hnoje. Zákazníkům se to vysvětlí a pokud někdo bude chtít kvůli Barrandovu odejít, tak holt sbohem a šáteček, víc kvůli tomu nemá cenu dělat. Akorát by to chtělo, aby v tom všechny platformy spolupracovaly.
jezdec petrbacina Naprosto souhlasím. Osobně bych ale za IPTV nedal ani korunu, jednoduše to co je v televizi (myslím obsahově) je katastrofa.
L_F petrbacina A co teprve, že Prima zablokuje posouvání přes reklamy v timeshiftu. A pokud to budeme chtít bez reklam tak si máme za ten sajrajt platit. Na rovinu nechápu to, že my jim platíme a oni platí ČRa za šíření DVB-T2. Nemělo by oni platit i nám za to, že jim dovolíme používat naše sítě. Nechce se jim platit tak dejte minimálně SD zadarmo a za HD si připlatíme tak 0,5 Kč 1 kanál.
helapc Petr Bačina: Ano, spolupráce by pomohla. Dle mých informací i nějaká byla, ale nakonec se každý rozhodl jinak. Někdy i rozdílně s původním tvrzením. kozlicek: Snad se někdy dočkáme. Osobně jsem optimista.
dkulda No jo no. jednani byla definovane datem 29.10. :-( prijeti ceny nebo vypnti k datu 29.10. HM🤷♂
iTomB dkulda Davide a ma cenu jednat s vyderacema? 😃 Muzete sem nejak hodit statistiku pouzivani kanalu? 😃 to by bylo hodne zajimave ... 😃 nebo je to tajne? 😃