opět ale je chybová hláška, že settopbox má problém s připojením k interentu? takže opět útok na nás. je tam tak složité napsat větu, že je problém s televizní službou?
chjo 🙁

Tak alespoň, že tam už je rozumná hláška 🙂 no O2 na tom taky není dobře, ale jsem zvědav co jejich nová superslavná platforma. Do který chtěj zakomponovat netflix atd.

arris po vypnuti a zapnuti ma uz lepsi hlasku, ale kdyz se nevypne a nezapne (ovladacem) tak je to seknute s obrazem/menu...
Ta chybova hlasky s tim sitovym kabelem me taky sere. Porad to vypada jako problem s internetem...

Mě už cca 5 minut Arris jede i přepínání kanálů.

Tak už mi to přestalo jít.

• whef replied to this.

pepulis : jo píšou, že je problém v serverovně, tedy na straně serverovny, tak snad nelehla popelem, jak ta ve Štrasburku 🙂 to se stává maximálně jednou za 10 let 🙂 spíš bych to viděl na překopnutý optický kabel H48

whef zatím nikde na obrozu nevidím žádnej dým....

web už jede

Prý jim umřel switch na sitelu ? Tak by snad mohli zauvažovat o redundanci. U takové služby bych to předpokládal. odpověď na otázku: Kdy to pojede?------nevím!
      Tohle slovo jsem vyhledával a opravdu prý existuje.

Uz nekdy nekdo zazil, ze by ta vsude propagovana redundance zafungovala jak ma?

• cmgn replied to this.

A po xté je to tady zase furt dokola :-D Zlaté DVB-T2, kde výpadek nikdy doposud nebyl při jakémkoliv počasí :-)

3com A kde se na tom DVB-T2 dá naladit HBO nebo sportovní kanály?

• sidi replied to this.

darklogic Tak satelit, no. Skylink přes talíř + věčně nefunkční online sledování jako bonus :-D

basty Když se dělá poctivě, tak funguje. Tady evidentně poctivě dělaná nebyla... šetřilo se 😆

cmgn no... bylo tu uz kecu jak maji vsichni vsechny zalohovane min 2 trasama... atd atd... a co si tak pamatuju tak nikdy to nebylo tak ma byt... Ale to sem nepatri...
              U iptv tech navaznosti a systemu co musi mezi sebou komunikovat je mrak... Pocitam ze to bylo neco ve smyslu, switch v jedno DC vypadl, ale kvuli chybe se nenastavili zalozni routy... protoze neco... nebo vlivem pretizeni zalozni trasy doslo k vypadku databaze atd....

• cmgn replied to this.

basty My třeba máme 😃 celej core i většinu agregačních lokalit. Ale to je věc druhá. Někdo chce poskytovat super služby a dobře spát, jiný radši hamtaj 😃 To je vedlejší.

Každopádně, netuším, jak je architektura SledovaniTV dělaná, každopádně, jestli je taky SPoF, je to u tak velké služby obrovská chyba.

A to je ono. Platí to pro jakékoli služby. Dají se dělat nějak a výnosy jsou pěkné a nebo to dělat fakt pořádně, pak ovšem to není tak o výdělku, ale o dobrém spaní a pocitu dobře odvedené práce. proto mě vadí, že moje síť je v poho a tu výpadek DNS GOOGLE, tu výpadek SledováníTV...... To se mohu snažit a cpát do toho technologie jako cvok a je to málo platné, když se zákazníkům objeví na TV "zkontrolujte Internetové připojení, případně kontaktujte dodavatele (ISP)" Bohatství není jen v penězích.

Tak tu máme omluvu od SledováníTV přidání kanálu k základní nabídce Love Nature do konce dubna zdarma. Super.
                A co zákazníci co mají předplacené vyšší tarify ?

čekal jsem reakci na kernel panic na ciscu... nikdo nic?

Tak cisco je svaty... 🙂 Tomu se odpusti vse a dycky...

pintero Moc se nepředvedli. Omluva a vysvětlení až po dvou dnech, žádný předpřipravený dopis, který by se dal poslat jako vysvětlení zákazníkům, a nějaký jeden nezajímavý kanál jako kompenzace. Na to, že je to druhý průser v krátké době, tak mě to teda moc neuspokojilo.

📡 Telekomunikace.cz