To nemají nějaké stable failover řešení, v případě, že mají na hlavních strojích nějaký problém?

pánové je zajímavé že u nás všechno šlo, sám na to teď čumim 🙂

Streamy většinou jedou, dokud je člověk nechce přepnout ...

ludvik přesně tak to bylo… ale epg se začalo sekat až to bylo úplně nepoužitelné… a po restartu mrtvo…

Tak tak, pokud jede v kuse jeden kanal tak cajk, problem je, kdyz chces program nebo prepnout. Takze slovy klasika “ jede ale neseje .. coz je docela zasadni problem u seciho stroje “

Teď jsem přepnul (21:09), dokonce vícekrát - a je to cajk. Na webu tedy.

Mě teda daleko více sere, že posledních několik dní, když člověk přepne ve zpětném shlédnutí nějaký pořad primy tak běží pořád dokola a většinou mu chybí konec, místo aby program jel dál jak to bylo vždy tak se ten pořad pustí od začátku....
    Jinak u nás stream bez výpadku jen EPG DOWN

darklogic zadarmo ? to ja nedavam, komentuju jen rozdil za ktery smim prodavat jisty balicek a za ktery jej nakupuju

viktornovotny jak smim, si ceny můžeš udělat jaké chceš, to že lidi chtějí TV ideálně zdarma je samozřejmě vlasnost české nátury 🙁

okoun At nejsem konkretni, pouzil jsem hvezdicky, prece jen jeste porad ctim NDA 😉 Nicmene toto, ta nadiktovana provize, me tedy koncem tydne naprosto nas*ala. Takze “cenu si muzu dat jakou chci” je hlaska mimo misu.

Dobrý den pane Novotný,

prověřoval jsem na základě naší komunikace provize jednotlivých **** v přímém ceníku, jejichž cenu bohužel nejsem schopen upravit a je pevně dána dodavatelem.

*** balicek
          VOC: *** Kč bez DPH
          MOC: *** Kč s DPH
          Provize: 5,82 Kč bez DPH

*** balicek
          VOC: *** Kč bez DPH
          MOC: *** Kč s DPH
          Provize: 1,5 Kč bez DPH

Info z emaulu:
            Pokud máte zájem o individuální úpravu na jiné, než námi uvedené ceny, kontaktujte svého obchodníka, abyste se domluvili na úpravě.

viktornovotny hele asi máte nějaké špatné swmlouvy 🙁 znovu jsem se teď díval u nás a naše marže jsou nejméně dvojcifra v korunách, takže úplně v pohodě, ani jsme si jiné ceny nemusely vymejšlet.

📡 Telekomunikace.cz