To nemají nějaké stable failover řešení, v případě, že mají na hlavních strojích nějaký problém?
Sledovanitv.cz, diskuze
pánové je zajímavé že u nás všechno šlo, sám na to teď čumim
Streamy většinou jedou, dokud je člověk nechce přepnout ...
Tak tak, pokud jede v kuse jeden kanal tak cajk, problem je, kdyz chces program nebo prepnout. Takze slovy klasika “ jede ale neseje .. coz je docela zasadni problem u seciho stroje “
Teď jsem přepnul (21:09), dokonce vícekrát - a je to cajk. Na webu tedy.
Jo jo uz je to cajk
viktornovotny a to chteji at mame na balicku korunu !
Kdybys to koncákům nedával zadara, tak bys i třeba něco vydělal ;-)
- Upraveno
Mě teda daleko více sere, že posledních několik dní, když člověk přepne ve zpětném shlédnutí nějaký pořad primy tak běží pořád dokola a většinou mu chybí konec, místo aby program jel dál jak to bylo vždy tak se ten pořad pustí od začátku....
Jinak u nás stream bez výpadku jen EPG DOWN
darklogic zadarmo ? to ja nedavam, komentuju jen rozdil za ktery smim prodavat jisty balicek a za ktery jej nakupuju
theitman vsak, epg down takze ani neprepnes, kdyz nechas bezet tak bezi
viktornovotny jak smim, si ceny můžeš udělat jaké chceš, to že lidi chtějí TV ideálně zdarma je samozřejmě vlasnost české nátury
- Upraveno
okoun At nejsem konkretni, pouzil jsem hvezdicky, prece jen jeste porad ctim NDA Nicmene toto, ta nadiktovana provize, me tedy koncem tydne naprosto nas*ala. Takze “cenu si muzu dat jakou chci” je hlaska mimo misu.
“
Dobrý den pane Novotný,
prověřoval jsem na základě naší komunikace provize jednotlivých **** v přímém ceníku, jejichž cenu bohužel nejsem schopen upravit a je pevně dána dodavatelem.
*** balicek
VOC: *** Kč bez DPH
MOC: *** Kč s DPH
Provize: 5,82 Kč bez DPH
*** balicek
VOC: *** Kč bez DPH
MOC: *** Kč s DPH
Provize: 1,5 Kč bez DPH
“
Info z emaulu:
Pokud máte zájem o individuální úpravu na jiné, než námi uvedené ceny, kontaktujte svého obchodníka, abyste se domluvili na úpravě.
viktornovotny Hele přepínal jsem právě normálně
viktornovotny hele asi máte nějaké špatné swmlouvy znovu jsem se teď díval u nás a naše marže jsou nejméně dvojcifra v korunách, takže úplně v pohodě, ani jsme si jiné ceny nemusely vymejšlet.
okoun to prece neni o smlouvach, hodim ti PM
basty ano a to co jsem zde uvadel byla odpoved obchodnika
viktornovotny zajímavý. Hele ale my taky vyloženě nemáme koruny na balíčcích, ale taky ne stokoruny. Taky mne napiš, zajímalo by mě to ...