Ten extra balíček bude nejspíš stát tolik peněz, za kolik pořídíš i OxTV včetně internetu...
Sledovanitv.cz, diskuze
Pročpak asi O2, Cetin i Novu vlastní jeden majitel
vážení nevím už co pro to mám více udělat ale děsně mne už fakt hodně točí to že do teď pánové ze sledovanitv.cz nejsou schopni udělat tak dementně jednoduchou věc jako je platbu QR kodem pro ty zápočtové rozdílové faktury takže jako jelito musím každý měsíc přepisovat VS a částku která se furt mění, neštve vás to také v roce 2024 ?
okoun Tak obecně mě štve ten krkolomný způsob fakturace přes zápočty. Oni sice tvrdí, že to prý jinak nejde, ale ostatní konkureční služby jako 4NETTV to fakturují normálně a evidentně to jde. Ale když už to tak musí být, tak QR kód by se opravdu hodil.
Taky me to pekne stve ze tam zmizel QR kod. Kdyz se to stalo tak rikali, ze casem zavedou, ale uz je to pekne dlouha doba a furt nic... Vsichni ostatni tam QR kod maji u vsech moznych FA co se kazdy mesic plati jen oni jedini furt ne... Za 4 mesice bude Mikroexpo tak se uvidi co nam tam k tomu reknou, proc to nejde.
Nemáte někdo vyzkoušený Android box (třeba z aliexpressu), který je nasaditelný u zákazníka ?
Tedy lze ovládat jen s DO (není zapotřebí myš) a aplikace sledovanitv se instaluje pro TVbox ?
Díky, Petr.
chrome cast 4 with google tv. Pokud chceš, přidej k tomu usb hub s ethernetem.
- Upraveno
pin https://www.aliexpress.com/item/1005005876024492.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.28.3ea91802vSEwmT nasadenych okolo 30kusov dialkove aj bluetooth cez stenu parada za 20e
- Upraveno
funguje v nom verzia aplikacie ta co ide v telkach alebo mobilna? lebo us som par boxov kupil kde mala byt android tv a nebola potom sme to museli .....