cmgn přesně tak lidé furt jen řeší jakou firmu zas koupil Agrofert, ale nákupy PPF se moc neřeší 🙁

okoun Protože Kellner nelezl ani na veřejnost, natož aby se cpal do politiky.

ludvik Tak on měl na to lidi kteří za něj kopali sám byl tak nějak v pozadí. Myslím že mnohým je jasné proč měl v číně tak otevřené dveře pro byznys s lichvou. A to je jen špička ledovce.

o 8 dní později

vážení nevím už co pro to mám více udělat ale děsně mne už fakt hodně točí to že do teď pánové ze sledovanitv.cz nejsou schopni udělat tak dementně jednoduchou věc jako je platbu QR kodem pro ty zápočtové rozdílové faktury takže jako jelito musím každý měsíc přepisovat VS a částku která se furt mění, neštve vás to také v roce 2024 ?

okoun Tak obecně mě štve ten krkolomný způsob fakturace přes zápočty. Oni sice tvrdí, že to prý jinak nejde, ale ostatní konkureční služby jako 4NETTV to fakturují normálně a evidentně to jde. Ale když už to tak musí být, tak QR kód by se opravdu hodil.

Taky me to pekne stve ze tam zmizel QR kod. Kdyz se to stalo tak rikali, ze casem zavedou, ale uz je to pekne dlouha doba a furt nic... Vsichni ostatni tam QR kod maji u vsech moznych FA co se kazdy mesic plati jen oni jedini furt ne... Za 4 mesice bude Mikroexpo tak se uvidi co nam tam k tomu reknou, proc to nejde.

o 10 dní později

pintero
        F1 není na Sledování TV. Přejdi na O2 TV sport ,měsíčně 399kč

o 21 dní později

Nemáte někdo vyzkoušený Android box (třeba z aliexpressu), který je nasaditelný u zákazníka ?
        Tedy lze ovládat jen s DO (není zapotřebí myš) a aplikace sledovanitv se instaluje pro TVbox ?
        Díky, Petr.

jcltm eth to nema ale sledovani tv v nem jde.Jako levna fukcni nahrada stare TV, proc ne.

chrome cast 4 with google tv. Pokud chceš, přidej k tomu usb hub s ethernetem.

hapi Určitě daleko lepší řešení než Mi TV stick.

kozlicek To sice jo, ale cena je +- taková jako u lepšího chromecastu co doporučuje @hapi .

funguje v nom verzia aplikacie ta co ide v telkach alebo mobilna? lebo us som par boxov kupil kde mala byt android tv a nebola potom sme to museli .....

tulo V tom co som dal link ja funguje je tam AndroidTV

Bral si aj viac naraz? Teraz sa da objednat len 1ks.

Edit: Nasiel som aj viac ks ale uz po 24€

slavob Díky, objednal jsem na test.
                Jak píše @tulo, jde objednat jen jeden kus, ale hned po objednání a návratu na stránku prodejce už je další nákup bez limitu s cenou vyšší o 79 centů.
                Vyzkouším první kus a pak případně vezmu další.
                Díky.

📡 Telekomunikace.cz