kde to na FB uvidim?

Po pár týdnech opět výpadek v hlavním vysílacím čase. Přešel jsem z 4NET a toto jsem za 2 roky nezažil. Tam jsem zase zažíval jiné věci, nevybereš si 🙁

no potěš tohle je ale průůůůůůů to je bohužel dost brzy od nedávného výpadku.....

Zaujímalo by ma kde je to ich slávne HA ?

Chjo zase mne Zakosi spamujou 🙁 to je uz jak u GeniusTV kdo to zna vi 😃

Aktualne sledovany porad to nechalo dojet, ale dalsi uz nesel pustit. V tomhle case a tak kratce po predchozim vypadku je to skutecne pruser.

Dobre jim tak, mym klientum. Vsem jsem rikal. Nechte si antenu pro pozemni vysilani.
Ale je to marny, je to marny, je to marny.

Zitra to zase vidim na jezdeni po zakaznicich, kteri si v zapalu snahy o opravu odparuji STB, odpoji nektery z kabelu apod.

darklogic
    To ani nehovor, mne uz 5. hlasili ze to chce parovaci kod 🙁 zase to bude den ....

opět ale je chybová hláška, že settopbox má problém s připojením k interentu? takže opět útok na nás. je tam tak složité napsat větu, že je problém s televizní službou?
    chjo 🙁

Tak alespoň, že tam už je rozumná hláška 🙂 no O2 na tom taky není dobře, ale jsem zvědav co jejich nová superslavná platforma. Do který chtěj zakomponovat netflix atd.

arris po vypnuti a zapnuti ma uz lepsi hlasku, ale kdyz se nevypne a nezapne (ovladacem) tak je to seknute s obrazem/menu...
    Ta chybova hlasky s tim sitovym kabelem me taky sere. Porad to vypada jako problem s internetem...

Mě už cca 5 minut Arris jede i přepínání kanálů.

Tak už mi to přestalo jít.

• whef replied to this.

pepulis : jo píšou, že je problém v serverovně, tedy na straně serverovny, tak snad nelehla popelem, jak ta ve Štrasburku 🙂 to se stává maximálně jednou za 10 let 🙂 spíš bych to viděl na překopnutý optický kabel H48

whef zatím nikde na obrozu nevidím žádnej dým....

web už jede

Prý jim umřel switch na sitelu ? Tak by snad mohli zauvažovat o redundanci. U takové služby bych to předpokládal. odpověď na otázku: Kdy to pojede?------nevím!
        Tohle slovo jsem vyhledával a opravdu prý existuje.

Uz nekdy nekdo zazil, ze by ta vsude propagovana redundance zafungovala jak ma?

• cmgn replied to this.

A po xté je to tady zase furt dokola :-D Zlaté DVB-T2, kde výpadek nikdy doposud nebyl při jakémkoliv počasí :-)

3com A kde se na tom DVB-T2 dá naladit HBO nebo sportovní kanály?

• sidi replied to this.

📡 Telekomunikace.cz