o 3 roky později

Oživíme rok 2024,

Na trhu už je hodně různý typu, značek zafukovacek za ruzne ceny...
Zajímají mě zda máte nějaké cenově dostupné a funkční. Něco jako signál fire ve svareckach... 🙂

Požadavek: rozevíratelná, aby umělá 14/10, kabel do 8mm stačí...
Diky

Basty můžu půjčit na vyzkoušení to co jsem zde popisoval. Momentálně jsou ve světě funkční nižší desítky kusů. Budeme mít i novou verzi pro sériovou výrobu, ale to bude ještě trvat.

helapc na kolik to vychazi ? Je to plně pneumatické ?

Ja teď pořizoval právě pulmetz prm196 a vedle toho právě low price za cca 60 tisíc, která ma 550W elektrický motor s krásnou regulací, zpětným chodem. Vyhoda je, že je to postavené z dílů které jsou všude dostupné. Tedy není potřeba nic unikátního od výrobce.

basty No kdyby to nebylo o penězích tak bych top viděl:

helapc Diky, videl jsem... spis zatim jenom po delsi dobe sonduju moznosti. Pises ze mas prumer do 6mm? Vice nemas?
        julian 🙂, tak jasně... kdyby to nebylo o penezich, tak to neresim.

Nemám, dovedu si představit ještě 7mm.

No max pro svoje účely 6,6 max počítám...

mena hele netuším, jen na ní vždy při návštěvě slintám. Napiš si do Plumetopu.

mena ahoj, v roce 2022: 450 bez monitoringu, 670 s monitoringem. +samozřejmě navíc příslušenství(holdery) na jiné rozměry trubiček a kabelů. No to bylo i na mě jako fandu foukání docela přepálený. netuším jak se ceny pohly od té doby, ale chtěl jsi to přibližně.

cekal jsem hodne, ale tolik ne 🙂

basty to není na občasné foukání to je na 5 dnů v týdnu full využití... a přijde mi, že pro toto použití bude fakt výkonná se super ergonomií

o 17 dní později

Mátě někdo zkušenost kolik metrů se dá zafouknout kabel 1,7mm (ZCOMAX DROP AIRBLOWN). Je s tím taková horší práce. Dáváme ho do trubek 7/3,5 nebo 12/8 ale 100m je asi maximum. Jaký případně dáváte tlak na záfuk ?

route66 do 3,5 je to cajk kabel, ale blbe se s nim dela. Od 100m to bude pain. Do 12/8 je to strasně maly kabel. Kdyz je malo mista, chce to vetsi tlaky, kdyz je hodne mista v trubce tak to chce vetsi objem vzduchu

Zkus to do 12/8 jen na konci kabelu připevni houbičku, dostaneš se určitě přes 100m

route66 jak pisou ostatni, do 3,5 Ok, pri spravnem ulozeni mkt to musi dat i 400m. Ideal do 10/6mm, do 12/8mm to neni vhodne, proste tam zbejva moc mista.

route66 tento som daval na 350m do 12/8 s co2 zafukovackou...kompresor hobby 10bar, len sa nevypinal...

📡 Telekomunikace.cz