basty zatim neni poradne zamerenej , cekam az bude hotovej zamerovac jeste by se mel signal o 5dB zlepsit podle vypoctu , ladeny kukatkem z nraye v tej zime uz sem na delsi ladeni nemel broky , jinak je to peterkostroj predprodukcni verze s 30 cm plnou parabolou , v udp vali 750/750 ( proc UDP , protoze tam v tuhle chvily nemam stroj co by mi generoval TCP)

ajo tohle... dobry.

mirek_k Ignite umí 12 klientů, nejvíc to teda provozuju s 6ks a vše ok. Problém je, že v ČR to nikdo ty sektory a omni neprodává :-D

jezdec Je to predprodukcni verze nema to jeste vse , zatim foto davat nebudu dokud to nemaj celkove hotovy at to lidi zbytecne nezdrbnou 🙂 ale jinak nenei nic k videni jen plna parabola s radomem a zezadu dira na rjcko 🙂

Staci rict co je v tom za MikroTika.
    Ja mam Stourace 40cm plnou parabolu a velkym limcem s LHG 60G ozarovacem pred nasazenim.

ladik Peterka teď vychází z 60g wAP, aspoň už to tu sám dřív dával jako fotku pod svým účtem Insider

ladik Je v tom wapka, ale ne jen tak vlozena do ohniska jako u stouracek tady jede pres zrcatko

Špatná kvalita

Sak pisu neni to dostelovany btest bezi z jednotky na jednotku , jde o to ze to nepada ani v tech sra**ch co ted padaj a lepi se na vse , PL to ma protoze to bezi na max pokud to omezim trebas na 600/600 tak PL neni zadnej

ppp76

Jak to směrujete ? Přímo na daný TX sektor nebo os pohledu puškohledem? Na tu vzdálenost to asi ani nejde ne 🙂

jezdec zamerovany to bylo zatim jen opticky , zamerovac primo na danej produkt by meli mit pristi tejden az bude dam info po presnem zamereni , ted sem na to jen prikladal kukatko z nraye a nejak to steloval , podle vypoctu to mam nasmerovany jeste blbe cca o 5dB

kozlicek uz sem psal ze nemam na cem bych TCP generoval mam tam jen 3011 pres ktery tece normalni provoz kolem 500mb, TCP testem bych zabil klientum linku , pokud pocasi dovoli a bude zamerovaci aparat, pristi tyden to presunu na jiny misto (o 120m vetsi vzdalenost ) kde mam 4011 a udelam nove testy i v TCP a ostrem provozu

📡 Telekomunikace.cz