Diskuze k pásmu 60 GHz
https://www.facebook.com/1051142348229741/videos/438702420594549 cisteni peterkostroje od namrazy
Otazka pre tych co uz maju nahodeny nRay. Kedze je to plna parabola, aj ked nie plne kovova, vie sa to lepsie znasat na jednom stoziari alebo to presvieti a stale to dokaze naskenovat susedne spoje (ine nRay )
a viete napisat porovnanie, napr spoj do 1500m ?
UBNT GigaBeam Long Range
UBNT AirFiber 60 LR
MikroTik Wireless Wire nRAY
Mikrotik LGH 60Ghz
dakujem
jenya
Přesně takový hovor jsem dnes ráno s jedním ISP absolvoval Já tedy v roli zákazníka.
Predevcerejsi umělý déšť způsobil že vsechny P2MP zdechly.
Na X3 sektorech. Zákazníci od 80m-360m naskalay až okolo oběda jak vylezlo sluníčko.
Cube, sxt, WAP vsio. Bylo to oblastní. Jenom dva sektory v rádiusu 5km.
Vždy to je o místních podmínkách.
Na jedný polarizaci v 5Ghz dáváte 80Mbit? To mě řekni jak
jakduch Hele nevím kdo jsi, ani mě to moc nezajímá. protože špíny je všude dost, máš nějakou osobní zkušenost? Neprodával jsem spoje s dvouletou zárukou proto, abych se o ně staral ještě v důchodu, třeba takhle fungují ostatní, ale to nebyl nikdy můj plán. Jdi a nech si po záruce opravit AirFiber, nebo nebo CCRko od Tiku a pak mi řekni jak si pochodil. Moje bývalé kolegy dělím na ty co jsem je vyhodil a na ty, kteří pochopili, že v naší firmě pro ně už není místo. Někteří kradli a když už to dál nešlo, tak raději zahli kramle. Mnozí z nich v tom i nadále pokračují, ale naštěstí ne u nás. Větráčky si klidně kup v GMku ona jich většina po 5 letech odešla. Jo vy naše spoje používáte i po 10 letech no to je fajn..
Jinak nové 60 už jsou hotové, cena cca 23tis Kč za spoj. Objednávky do e-mailů.