Technik Psal jsem, že to dělal i druhý kus ze stejné dodávky.

Nevim kde byl problem ale tri spoje na 58320 dva na lhg do 100m nray na 460m kolem pulnoci zacli padat signal mizernej az rano kolem osmej se rozbehli na plnou rychlost , spoje od sebe vzdaleny cca 10 km ze stejnejch bodu spoje co byly na vyssi frekvenci bezeli ok , nechapu co se stalo , mraz uz to byl i vetsi a byly ok ( na 58320 hodne vadi kyslik tak asi zavan cerstveho vzuchu jinak nevim 🙂 )

AKoze co som napisal doladit je co treba...myslim v dielni mikrotiku...maju co doladit na sw ak nie aj hw....prave kvoli tomuto to povazujem za nepouzitelne...prakticky zadarmo robite testerov a vasi zakaznici su pokusni zajaciti 😃

gemb Pokud bude trvanlivost 2,5 roku tak za 6k za spoj tak beru obmena po 2 letech je si myslim OK.

gemb A proč to teda nasazuješ? Nikdo tě nenutí 🙂 A nebo si kup UBNT, siklu, Ignite dle libosti 🙂

honzam ptmp nechodi...ptp chodi v dobre za tie prachy..tych par problem v ros prezijem

Nevim jak komu mne chodi fajn zk proste info ze to obcas vypadne.... pripadne tam zustane 5ka a prehodi se to...

pod ake mrazy vam to zacne padat?
      pozrel som spoje mame tu -15 dneska husto snezilo lhg bez radomov najhorsie spadlo na -66 ale anteny su pri teplom skupenstve.. ani jedne down fressnelka je cista ako lalia ked nesnezi je signal -54, samozrejme len ptp .. ako som uz danvo pisal ptmp je pre ludi co maju radi vypadky a ako vidim prichadza sa na to...

sorry je tam toho mrte nechce sa mi mazat nejake veci... proste ten spoj drzi ale je to 1 km ak vazne chodite nad 1 km tak potom tomu staci nejaka zmena a ide to dole... tu mam tu rezervu bo dokaze tusim lhg az do -70 chodit takze mam 15 rezervu...

basty z toho je vidět, jakej je to bastl, kde každá parabola je jinak kvalitně odlitá, osazení čipu taky beztak podle toho jak se číňan ráno napil kafe. Pak to jednomu jede na 400 metrů na pikaču a druhýmu to samý zeřízení na 2000m jede krásně.

kozlicek pretoze to ukazuje blbosti...mame na 920m spoj po dosmerovani mal -49 a odvtedy tam take cislo uz nikdy nebolo, chodi to kolo -52....ked sa prepocitaju sektory kludne to je dlhodobo na -65 a ide to...

gemb jo, takže k tomu i softwarovej nedodelek. No, snad nad tim vyrobce sedí a vylepšuje.

• gemb replied to this.

svestka vsak vylepsuje a dalsich 10 veci pokazi klasicky...ako na rb3011 verzia 6,48...

proto výrobky MK používáme maximálně jako rádia, v režimu bridge. V nejhorším pak MK rádio na straně klienta teda routuje a dělá DHCP, ale nikdy jsme si netroufli chtít po tom o moc víc.
            A koukám že děláme dobře, když vidím co se tady řeší.

kozlicek 56 máš málo Henti husto snežilo keď je ideál ma to 54 treba čítať čo písal 🙂

Mě se u nRAY stalo to, že zničehonic v 8 ráno přepnul sektor, signál se poklesl z -52 dBm na -62 dBm a začal odebírat z portu více energie... ??

Ahoj, tak zatím to u toho problému s RBwAPG-60ad-SA vypadá, že jsou teplotně citlivé některé jednotky z revize R2, nám zatím zlobily 3ks. První mám pozitivně otestovanou a jde na reklamaci.

R

📡 Telekomunikace.cz