AKoze co som napisal doladit je co treba...myslim v dielni mikrotiku...maju co doladit na sw ak nie aj hw....prave kvoli tomuto to povazujem za nepouzitelne...prakticky zadarmo robite testerov a vasi zakaznici su pokusni zajaciti
Diskuze k pásmu 60 GHz
Nevim jak komu mne chodi fajn zk proste info ze to obcas vypadne.... pripadne tam zustane 5ka a prehodi se to...
- Upraveno
pod ake mrazy vam to zacne padat?
pozrel som spoje mame tu -15 dneska husto snezilo lhg bez radomov najhorsie spadlo na -66 ale anteny su pri teplom skupenstve.. ani jedne down fressnelka je cista ako lalia ked nesnezi je signal -54, samozrejme len ptp .. ako som uz danvo pisal ptmp je pre ludi co maju radi vypadky a ako vidim prichadza sa na to...
Můžeš ukázat log?
sorry je tam toho mrte nechce sa mi mazat nejake veci... proste ten spoj drzi ale je to 1 km ak vazne chodite nad 1 km tak potom tomu staci nejaka zmena a ide to dole... tu mam tu rezervu bo dokaze tusim lhg az do -70 chodit takze mam 15 rezervu...
proto výrobky MK používáme maximálně jako rádia, v režimu bridge. V nejhorším pak MK rádio na straně klienta teda routuje a dělá DHCP, ale nikdy jsme si netroufli chtít po tom o moc víc.
A koukám že děláme dobře, když vidím co se tady řeší.
kozlicek 56 máš málo Henti husto snežilo keď je ideál ma to 54 treba čítať čo písal
Mě se u nRAY stalo to, že zničehonic v 8 ráno přepnul sektor, signál se poklesl z -52 dBm na -62 dBm a začal odebírat z portu více energie... ??
Ahoj, tak zatím to u toho problému s RBwAPG-60ad-SA vypadá, že jsou teplotně citlivé některé jednotky z revize R2, nám zatím zlobily 3ks. První mám pozitivně otestovanou a jde na reklamaci.
R
honzam Souvislost to určitě má, ale já to chápu právě naopak - pro úroveň signálu protistrany -52 dBm musí vysílat víc, než pro úroveň signálu -62 dBm, Jediný moje vysvětlení je že se úroveň propadla např. až o 20 dBm na -72 dBm, ATPC by přidalo +10 dBm...
Každopádně počasí tomu neodpovídalo a takhle se rozhodila jen jedna strana.... Vzdálenost jednotek je cca 458m a druhá strana má stále -55 dBm... Rušení žádné, široko daleko není jiný 60G spoj.