gemb slavob ako to môžeš mať v LHG XL, keď to ma inú anténu, inú sieťku... V Není tak hustá ako na 60ghz...ja som myslel proste tak ze z Lhg60 vyhodiť elektroniku a namontovať tam to co je vo wapke, keďže je to rozmerovo identické.
slavob gemb presne tak som to spravil prehodil som elektroniku.Na tej LHG XL som dal aj z vnutra hlinikovu pasku proste som skusal ci pomoze vecia parabola ale vravim vsetko bolo horsie od original LHGG60 nahodim fotky pozdejsie
ludvik drastys Zatím to budou dva dny na jednom spoji wAP r3 s provozem (nijak výrazným) a jednom testovacím wAP r2. Bez rozpojení. 135 a 52 metrů. Ale řekl bych, že je na nějakou soudy zatím brzy.
sidi pgb záloha bude SISO, takže se bude pálit v 40+Mhz kanále, aby to mělo vůbec smysl ... Škoda, že tam nejsou parametry 5Ghz antény.
gemb sidi ake parametre anten tam chces...proste vsesmer tak 12dBi ako to ma UBNT v GBE LR..co ine sa tam asi tak vojde...
coolerman1 my mame riesenu zalohu 60+5ghz cez LACP a ani neviem ,ze ta 60tka vypadava 😀 ,akurat sa znizi rychlost
gemb Jeden spoj zacal teraz strajkovat..je to uplne prvy co mame LHG60 r1 na 920m...strana station vymrzne manazment po asi 2 tyzdnoch....ros 6 45 6..data to ale stale prenasa....
gemb mladas a na co ti akoze bude ACcko v tom? 🤣 Logika je snad taka ze 99% casu to pojde na 60GHz a zvysok len aby daco slo na 5GHz...aspon to tolko nebude rusit.