T-Mobile FTTH
standula hmm, o nich se pisi clanky , kdyz takhle stavi lokalni isp, zadny clanek o nem nikdo nepise
viktornovotny kdyz takhle stavi lokalni isp, zadny clanek o nem nikdo nepise
holt ked sa o to provider nepostara, samo sa to za neho neurobi..
Co dnes není reklama. Podívej se na příspěvky našich politiků (záměrně nebudu jmenovat). Ať už je příspěvek o čemkoliv tak to podstatné je aby tam byla vidět značka kafe, oblečení a dalších nesmyslů. O lidech to vůbec není.
okoun zásadní nepochopení toho jak se točí svět ...
okoun na tom není nic paranoidního to je holý fakt
moje babička vždycky říkala že produkt, který potřebuje reklamu asi moc dobrý nebude. A ruku na srdce bez masivní reklamy by dnes ty největší hráči na trhu nebyly tam kde jsou a reklama je všude kam se podíváš. Na druhou stranu nemůžeme vědět jestli článek prostě napsal někdo kdo se o to místo zajímá a chtěl informovat ostatní. Kdybys něco v takovém rozsahu dělal ty tak by o tobě taky někdo napsal. Ty bys řekl hurá a teď mám reklamu zadarmo. Nevim jestli by si utíkal do redakce připomenout aby nezapomněli článek označit jako "reklamní sdělení"
tak označení reklamního sdělení je záležitostí editora ne toho o kom se píše článek že pokud někdo článek neoznačí jako reklamní sdělení je to selhání jednotlivce.
jasně praxe bývá hořká, ale myslím že není úplně dobré na všechno rezignovat a mávat nad tím rukou.
- Upraveno
- Upraveno
Najlepsia je ta polozka ze " zvlada az 30 zarizeni naraz"
Jak to maji podchcené aby jim se jim lidi po 2 letech na to nevyprdli? Předpokládám že to většina udělá a kdo ne tak je to jenom o lenosti něco řešit / měnit?
Právě že vyprdnou. Berou si to na 2roky a pak od nich zase odchází.... (osobní zkušenost)
Potkali jsme se s tím, ale třeba minulý týden v domě kam se Tčka nacpali máme optiku už x let. Pár lidí se ozvalo, že by uvažovali o odchodu (logicky je navnadila ta podnákladová cena, byť jen na 2 roky), dostali retenční nabídku a většinou zůstali. Pohoda.
Mně nabízí na jednu školu 1G za 375 Kč. Když jsem po něm chtěl nějaký SLA, tak bylo dlouho ticho a že neví o co se jedná a to už byl 3. obchodník, který má mít na starost business. Dark fiber v rámci malého města bylo a pořád je sprostý slovo a okruh také. Garance rychlosti je taková jakože "to určitě pojede vždycky na plno".
Návrh smlouvy neexistuje a jen léták, do kterého vyplnil název a adresu, aby to působilo jako osobní nabídka.
Celé mi to připadá jak šmejdi s nádobím.
laibir K čemu potřebuješ pro školu SLA? Tam žádné prachy neutečou když bude čirou náhodou výpadek. Škola není fabrika. Pokud je to na GPONu, agregace bych se nebál. Daleko lepší je negarant gigabit než garant 100 Mbit.
Každopádně ano, to co předvádí TMO nese znaky šmejdství. Podle mě to okopírovali od Vodafonu a ten od převzatého UPC, ti to dělali úplně stejně.