No pani, prvy ray3 11Ghz vo full kapacite mam uz na stole. Vsetko tak ako ine racomy...len ten port...to proste totalne do*ebali. Cize ma to SFP+, zobere to bezne SFP+ moduly. Moduly aj identifikuje ako 10G, ale link je bud 1 - 2,5 - alebo nic. Samozrejme voci mikrotiku v7 ktory vie aj 2,5g by to nemal byt problem, len teraz este najst moduly ktore budu v tom racom a zaroven mikrotiku aj fungovat na 2,5G. Toto fakt inzinier musel vymysliet. Pride mi to tak sproste ako prve 80Ghz spoje ktore nemali SFP+ ale 2 resp 3x ethernet a robil sa bonding...tuto opat musime spekulovat nad tym ci to pojde a ako to pojde. Ak rucne na beznych moduloch nastavim 2,5G base T alebo base X tak niekedy sa to zlinku, ide aj traffic, mikrotik hlasi 2,5G ale racom 1G...Niekedy s tymi istymi modulmi sa to nezlinklo vobec...jedine kde sa to vzdy zlinklo bolo 1G....Radio pekne ale porty opruz...keby to malo aspon metalicky ethernet 2,5G to by som skorej vyuzil nez nestandartne SFP+ 2,5G ale nie...ethernet je len 1G...to uz aky opicak navrhoval...