jenovefa
Vážená paní Suchánková, mrzí nás Vaše nespokojenost s našimi službami, nicméně se musíme ohradit proti Vašemu nařčení ohledně nereálnosti poptávek. Veškeré naše poptávky jsou vždy telefonicky ověřovány a jsou reálné, což je naprostý základ našeho podnikání. Na základě Vašeho podnětu jsme prověřili poptávky, o kterých v recenzi hovoříte, a oba poptávající nám hovor ihned zvedli a potvrdili, že nabídku od Vás obdrželi, nicméně je neoslovila a tak pokračují v hledání jiné vhodné firmy. Bohužel opravdu není možné vrácení kreditů z důvodu, že Vaše nabídka nebyla poptávajícím zvolena mezi dalšími nabídkami pro finální realizaci poptávky. Vrácení kreditů je stanoveno dle předem daných pravidel a to následovně. Pokud si zobrazíte poptávku do 24 hodin od zveřejnění a poptávající Vám oznámí, že poptávka není aktuální, neprodleně zavoláte na zákaznickou linku a my Vám kredity vrátíme. Což se tedy Vašeho případu opravdu netýká. Žádáme Vás tímto, abyste přestala naši společnost poškozovat nepodloženými pomluvami a to jak skrze Váš tak i další fiktivní profily. Lada Kurážová, Marketing director projektu Poptávej.cz.

Naše zkušenost je, že poptávky (v našem oboru) chodily jen od různých úřadů, firem různých jejich kamarádíčků a podobně. Nevím jak kdo, ale my jsme nepotřebovali ani nechtěli dělat křoví nějakým úřednickým trubkám, které si stejně pečou svoje uplacené nebo naprosto nesmyslně zadané zakázky pro kamarády. Důkazem toho je, že se několikrát stalo, že dotyčný "poptávající" nakonec volal a škemral, že se mu do soutěže přihlásilo málo dodavatelů, ať dáme nabídku :-D
K tomuto zjištění stačilo jen těch pár zkušebních poptávek a poté jsme službu poptávej.cz s díky vypoklonkovali.
Ovšem chápu, že pro různé "dobráky" s dostatečně odolným žaludkem je to krásné řešení - třeba ti, co vyhráli INDOŠ jsou z ní nadšeni...jelikož mohou zůstávat stále přisáti na veřejné peníze a dokáží správně pomáhat s návrhem parametrů poptávky. :-(

o 5 měsíců později

Zdravím, firma POPTÁVEJ je forma novodobých šmejdů. Mají to dobře nacvičené. Telefonní hovor za cca 10 tisíc korun. Naslibují a pak se operátorce nedovoláte. Výpověď služby nejde, pokud nezaplatíte, je už od roku 2006 stejná plná moc, kterou na vás uplatní právní zástupce. Hovor, kterým jste údajně udělali závaznou objednávku nejde získat, pokud se nevzdáte nároku na možné použití u soudu. RADA, POKUD VÁM ZAVOLÁ NĚKDO Z POPTÁVEJ. CZ - RYCHLE ZAVĚSTE !!!!!!!!!!

Goro
    Vážený pane Goro,
    chtěli bychom tímto reagovat na Váš příspěvek výše, který se týká Vaší
    nespokojenosti s poptávkovým systémem. Pravděpodobně došlo spíše k omylu, co
    se týče označení našeho projektu Poptávej.cz a našich služeb poptávkového
    systému jako důvod Vaší nespokojenosti. Na trhu jsme teprve od roku 2015,
    tedy určitě není možné, abychom s Vámi komunikovali již v roce 2006.
    V případě jakýchkoliv řešení je možné se vždy dovolat na naši info
    linku 601 601 581 a to v době od 08:00 do 16:30 hod. každý všední den a v případě
    žádosti o záznam objednávkového hovoru Vám bude vždy vyhověno. Samozřejmě
    nás mrzí Vaše negativní zkušenost, nicméně se téměř s jistotou nejedná o
    zkušenost s Poptávej.cz. Požádáme Vás tedy o odstranění tohoto hodnocení.
    Děkujeme Tým Poptávej.cz

Pán výše má pravdu, 2014 mě ještě nespamovali.
    Můžete sem dát odkaz kde si u Vás zruším email adresu, ať mi nechodí Vaše nabídky?

helapc
      Dobrý den,
      pokud nemáte nadále zájem o zasílání poptávek, kontaktujte prosím kolegy na tel. 601 601 581, případně zašlete svůj požadavek na info@poptavej.cz a vše bude obratem vyřízeno. Děkujeme. Tým Poptávej.cz

Děkuji za odpověď. Email jsem odeslal.

o 2 roky později

Nemam dobre zkusenosti. Sluzba ktera neumi filtrovat dle klicovych slov ale pouze dle kategorii je k nicemu. Pry se nekdo od nas z firmy zaregistroval v roce 2017, ale ve firme o tom nikdo nevi (vyloucene to samozrejme neni, v dnesni dobe se musite zaregistrovat vsude).

Ve chvili, kdy me kontaktovali, jsem pani poslouchal, protoze jsem nejakou podobnou sluzbu chtel vyzkouset. Bavili jsme se o tom jak to funguje atd. Rekl jsem ji at se jeste ozve. Pri druhem telefonatu vznikla ona obavana zavazna objednavka, s tim ze to vyzkousime. K existujicimi uctu zapli sluzbu, poslali fakturu. Po jednom dni co me sluzba spamovala, jsem resil, jak ten system lepe nastavit. coz nejde. Následne po tydnu od aktivace sluzby jsem se rozhodl, ze to je k nicemu a zde to vse zacalo. Dokolecka papouskujou "Bohužel objednávku není možné zrušit. Nabídky Vám zasíláme již od roku 2017 a to dle nastavených kategorií. Přehled zasílaných zakázek máte tudíž k dispozici již od této doby. Objednávka byla provedena závazně a služba již čerpána.".

Zajimave je ze do 26.9. nam zadne maily nechodili, ale oni nam je pry posilali, protoze se tam nekdo nekdy zargistroval. Aktualne jeste neubehlo ani 14 dni a zkousel jsem je pozadat o zruseni objednavky, zruseni registrace i zaslani zaznamu one zavazne objednavky. Vypada to, že se niceho nedorezu. Fakturu jsme zatim neuhradili. nemate s nima nekdo nejakou zkusenost jak proti temto "novodobým šmejdům" postupovat?

Obavam se ze pokud to neuhradime tak to zacnou soudne vymahat, coz maji ve VOP napsane. Nemate s timto take nekdo zkusenost? Zaroven by me zajimalo jestli kdyz tech 7k uhradim, jestli pak bude mozne sluzbu vypnout, odregistrovat se a tuto kapitolu uzavrit. Rad bych to vyresil, ale vzhledem k tomu, ze od nas zatim nic nedostali, tak se tvari dost nedosputne.

o 4 měsíce později

Zaplatil jsem si poptávky ve snaze najít nějaký výdělek.Ve výsledku jsem zjistil že v poptávkách vlastně nic není. Že bych si musel zaplatit kreditové poptávky za dalších 5 tis. A ani tak to není neomezený. Za zobrazení je myslím - 5 kreditů bez ohledu na realizaci. Je to nechutná sprostá zlodějina. Již nikdy více. Vyhněte se jim. Když jsem to platil tak s tím že budu mít neomezený přístup k poptávkám. Zaplatil jsem tedy 5 tis a na 90% z toho nikdy nic nevyužiju. Protože to co mě zajímá je v kreditových. Za mne čistý podvod.

o 2 měsíce později

a

Zkušenost s poptavej.cz

Zaplatil/a jsem a NEzískal/a a NErealizoval/a jsem zakázku od poptavej.cz
      Zaplatil/a jsem a získal/a a realizoval/a jsem zakázku od poptavej.cz
      Anketa končí za 18 dní.

dneuverth Hezky popsáno, chápu i to rozpoložení pisatele.

Jen pozor na dvě věci, platit desátek za to, jen když dostanu zakázku, má svůj trestní název, úplatek...případně zneužití informace v obchodním styku nebo novější znění, které nemám rád - pletichy
        takže to se asi úplně nechytne, byť je to hezký model, i léty už ověřený, ale trochu šedý, někdy až černý ;-)))

a druhá věc : pozor na pomluvu v ZÁVĚRU - oni jsou to jistě právní machři, tak snad nikdo od nich nečte takové weby, ale dal bych si pozor, případně změnil znění

já v závěru dodávám, že každý svého štěstí strůjcem, když mi někdo volá s akciemi, odkazuji ho na akciové společnosti, že mu nerozumím, když někdo chce obchodovat, tak mu vždy doporučím, ať určitě obchoduje, stejně tak, když mi chce něco naléhavě sdělit, tak mu sdělím, že si to rád vyslechnu, a kromě toho je mnou tento hovor také monitorován....
        Takže si asi dokážete domyslet můj vztah k podobné stránce/službě...určitě tím nechci někoho navádět ani dávat návody ;-)

krystofklima Jen pozor na dvě věci, platit desátek za to, jen když dostanu zakázku, má svůj trestní název, úplatek...případně zneužití informace v obchodním styku nebo novější znění, které nemám rád - pletichy

ouch... hoci je pravdou, ze proviziu za dojednanie zakazky je mozne v niektorych pripadoch povazovat za uplatok, rozhodne to nie je mozne generalizovat, ze je to tak vzdy. naopak, pri trestnom cine musi byt bezpochyby jasne, ze su naplnene vsetky znaky podla zakona.

pixall Ano, naprosto správně -- samozřejmě musí splňovat všechny znaky trestného činu
            Jen jak to tak bývá, dá se to tak často i naroubovat, vždy se najde někdo, kdo to napadne, až uvidí, že se Vám moc daří a vždy se najde něco, co Vás původně ani nenapadlo, že by mohlo být nějaké zneužití čehokoli ;-) prostě si dávám pozor ;-)

Ve finančnictví je za zprostředkování pojištění či úvěru běžnou věcí za to platit provizi, dělají to tak všechny banky, krom FIO a všechny pojišťovny. Způsob jak to ošetřit v dalších oborech existuje. Jmenuje se to provize za zprostředkování obchodu. Naprosto běžná věc a legální záležitost.

Pojem desátek je přirovnání a zde chápu jako přiměřenou výši. V historii se platili desátky zcela běžně a nikomu to nepřipadalo jako něco špatného.

o rok později

Souhlasím jsou to šmejdi zamlčují informace a obratem máte fakturu na bezmála 5k a odejit se nedá k tomu zahlcenej e-mail s nabídkama z druhé strany republiky.Podařilo se někomu od nich odejít ?Nechci v žádným případě využívat jejich služby !

Ivazahrad jak "odejít se nedá"? nesmysl, výpovědní lhůta, poslat datovkou nebo doporučeně, doplatím co mám a nazdar

svestka Nedá aspoň mi to tvrděj a hlavně když vám někdo řekne 3k a přijde faktura na 5 tak nejsem blázen abych jim to platila přece

podstatná je smlouva. tam je cena, výpovědní lhlta apod.
                  co mi kdo tvrdí do telefonu - nezájem. pokud je smlouva písemná, tak platí ta

📡 Telekomunikace.cz