Nemam dobre zkusenosti. Sluzba ktera neumi filtrovat dle klicovych slov ale pouze dle kategorii je k nicemu. Pry se nekdo od nas z firmy zaregistroval v roce 2017, ale ve firme o tom nikdo nevi (vyloucene to samozrejme neni, v dnesni dobe se musite zaregistrovat vsude).
Ve chvili, kdy me kontaktovali, jsem pani poslouchal, protoze jsem nejakou podobnou sluzbu chtel vyzkouset. Bavili jsme se o tom jak to funguje atd. Rekl jsem ji at se jeste ozve. Pri druhem telefonatu vznikla ona obavana zavazna objednavka, s tim ze to vyzkousime. K existujicimi uctu zapli sluzbu, poslali fakturu. Po jednom dni co me sluzba spamovala, jsem resil, jak ten system lepe nastavit. coz nejde. Následne po tydnu od aktivace sluzby jsem se rozhodl, ze to je k nicemu a zde to vse zacalo. Dokolecka papouskujou "Bohužel objednávku není možné zrušit. Nabídky Vám zasíláme již od roku 2017 a to dle nastavených kategorií. Přehled zasílaných zakázek máte tudíž k dispozici již od této doby. Objednávka byla provedena závazně a služba již čerpána.".
Zajimave je ze do 26.9. nam zadne maily nechodili, ale oni nam je pry posilali, protoze se tam nekdo nekdy zargistroval. Aktualne jeste neubehlo ani 14 dni a zkousel jsem je pozadat o zruseni objednavky, zruseni registrace i zaslani zaznamu one zavazne objednavky. Vypada to, že se niceho nedorezu. Fakturu jsme zatim neuhradili. nemate s nima nekdo nejakou zkusenost jak proti temto "novodobým šmejdům" postupovat?
Obavam se ze pokud to neuhradime tak to zacnou soudne vymahat, coz maji ve VOP napsane. Nemate s timto take nekdo zkusenost? Zaroven by me zajimalo jestli kdyz tech 7k uhradim, jestli pak bude mozne sluzbu vypnout, odregistrovat se a tuto kapitolu uzavrit. Rad bych to vyresil, ale vzhledem k tomu, ze od nas zatim nic nedostali, tak se tvari dost nedosputne.