net_work Můžu potvrdit, u nás také oba porty down. Nicméně podpora UPC mi hlásila že jejich zařízení je UP, pouze porty vidí down, tak je fakt možné že se to týkalo jen některých sálů...
basty Neřeknu porucha, ale kua v 17h dělat pokusy s napájením... Totální dementi. Ještě když všichni jsou doma..
cmgn Na DC1 u UPC na sále 7 vše ok. Ale ISPĚ se zase něco zbláznilo a nešel nám transport skrze jejich switche na některé velkoobchody.
petrbacina CETIN s Peeringem jel a náš router taky. edit: vypadá to, že jsme asi měli štěstí a nic nám nevypadlo, protože kolem to popadalo.
s_a_m Asi ISPA se ty jejich HPE a Brocady se zacali otacet nekam jinam proto to zahaluzilo... Asi by to chtelo by se Stepan k tomu vyjadril 😃
stepan_benes s_a_m Štěpán si užije ten luxus a už se k tomu nevyjádří, protože už to není jeho starost 😉
s_a_m jcltm si myslim ze uz jedou pres svoji kapacitu proto nedoslo k vypadku 🙂 treba WMS se svoji FTTH taky problem nemel. Udelat proste Blackout v 17-18 hodin ve spicce je proste slendrian 🙂)))
jcltm s_a_m A já si říkal že mám ping najednou o 1 ms kratší 😃 Horší to bylo s VDSLkem Metronetu, nejelo to snad dvě hodiny...
s_a_m stepan_benes Jak nemas nic spolecneho: Ing. ŠTĚPÁN BENEŠ - předseda představenstva 🙂 🙂 🙂 Kazdopadne asi uz to neresis 😃