• Ostatní
  • ČTU - Zadost o podani vysvetleni

jchudoba ad rámec podotknu že bych tam v tomto konkrétním případě uvedl č.j. (nebo jinou identifikaci) povolení/registrace/licence (tak jako jsem uvedl hned v první reakci) - je to sice informace navíc na kterou se nikdo neptal, ale jak tazatel uvádí - úřad ji tak jako tak disponuje. Může to napomoci rychlejšímu zjištění "jo aha tohle je OK" a na straně úřadu to může být chápáno jako konstruktivní gesto.

Tady se zřejmě krapet neshodneme, z pozice "rodič" bych tam o nějakých číslech jednacích rozhodně nic nepsal. Antény jsou subjektu XY a tím to hasne. Poskytl svou střechu subjektu XY k umístění telekomunikačních zařízení, v pořádku, provozování těchto zařízení už je problém firmy XY, která s ČTÚ ve druhém kole může právě těmi čísly jednacími a podobně doložit, že tady se body za vypátrané sponzory úřadu sbírat nebudou.

jchudoba Nutno podotknout že kdyby se malí ISP malinko pověnovali tomu aby měli své antény v pořádku, "velká trojka" by rychle zjistila že střílí naslepo a že bonzování nikam nevede, A bonzování by do půl roku ustalo - velká trojka může být jaká chce, ale počítat umí a spočítat si že bonzování nic nepřináší a navíc stojí náklady na mzdy bonzáka (někdo ty bonzy psát musí) je docela snadný výpočet.

Co se velké trojky týče, jejich jednání není ani zdaleka tak "košer", jak zde prezentujete - to ale nebudu rozebírat ve zcela nesouvisejícím vlákně, toto řeším vždy s příslušnými institucemi, zatím vždy byl na konci dotyčnou státní institucí postihován někdo z velké trojky. A ačkoliv je to ještě více off-topic, trocha pokory by prospěla i uživateli "jchudoba".

Kdyz uz se tu rozebira zas polepsovna ..., uz se vam nekdy stalo ze vam prislo oznameni o kontrole dosli jste nahlednout do spisu a ve spisu byl sic protokol o kontrole ale zcela prazdnej , zadne udaje pouze hlavicka polepsovny vase nacionale a zbytek nic ..... a na dotaz co to ma bejt , odpoved ze to nekdy v budoucnu doplnej? ja uz nechapu co tam frajeri hulej ale tohle uz je hodne pres caru .... jako pravni stat dostava tezce po tlame a urednici se tvari ze je vse ok .....

ppp76 No jasne.. taky jsem byl nahlizet do spisu... A na konec bylo taktne naznaceno at nedelame zbytecne problemy...

basty takze jako ze my neco vymyslime ty zaplatis my mame carku a ty drz hubu a krok at urednik muze vykazat cinnost? to mi pripomina devadesatky ale ti chlapci si chodily pro vypalny a nerikali si statni urednici 🙁

tak nejak... spolehaji na to, ze se nikdo nebrani. A kdyz se brani trochu, tak ho trochu zastrasi aby s nimi nesouperil...

basty to maj blby ... slovy klasika "jdu si pro prasatko" 🙂

Zvláště na Jihomoravském kontrolním odboru to vedou stylem jak ve filmu Copak je to za vojáka ... kdo projde, dostane opušťák. Tady musí být ty osobní odměny neuvěřitelný, pokud dělají jen procento z vybraných pokut.

To ze kontrolujou pokutujou za nepravosti ok kazdej mame svy kostlivce ve skrini ale vytaci me ze to nedelaj podle prava a jedou si to tak ze my sme urad a vy se pose..... co by na jinem urade vedlo k pozastaveni spravniho rizeni pro postup v rozporu se zakonem tady jen mavnou rukou a kdyz se vam to nelibi zkuste soudy .... tohle je arogance moci nic jineho .... se soudama je to na dlooooooho tak se nasel jinej postup a muzou si davat co chteji dle hesla vem si chlup kdyz tam neni 🙂 uz je mam na haku . Rezie ty saskarny je proti tomu kolik casu sem jim musel dokazovat ze ani neumeji zachazet s merakem minimalni .....

Hele vpoho už mi volaly taky. Objíždí a měří 60G a kontrolují zda jsou regnute. Pokud ne. Tak dostaneš dárek do datovky. ;-) jezdí olomoucký kraj a přilehlé.

ppp76 mrkni na dnešní idnes pokuta 2x 10 000 Kč za výlez na podstavec sloupu v Praze (bez škody či znečištění) 🙂

cheprer
            jj rikala mi pani, ze ted jezdi MoravskoSlezsky a Olomoucky kraj

Jezdí i Královohradecký

ty60tky jezdi vsade, akorat maj trosku hokej chlapci vor nehovori jakou mac mam registrovat jestli tu wireless danou vyrobcem nebo tu kterou si nastavuju na wireless ja jakou potrebuju ... zapocali kontrolu a ted se nevi nevi kdo ma pravdu

ppp76 se podive do vor .(ma tam byt sn nebo wireless mac)

On se ptá na něco jiného. Mimochodem, jaké to může mít důsledky, pokud tam je jiná, než tovární a nesmí to být a je to zaregistrované OK? A prosím dotaz, jaké parametry tam píšete u LHG60ky PTP? Ten název v registraci musí být dle SSID? Dík, mpcz, 16jul2021

mpcz dusledky toho ze mam registrovanou mac wireless vyrobni a jinou vysilam prave zjistuju , soucasny stav je ze bezi kontrola a sami nevedi zjistujou jaky instrukce dostanou zhora , ale z vor logicky plyne zadavat tu vyrobni a o tom ze nesmis pouzit jinou nez vyrobni neni niikde ani radka a navrch mi nemuzou kecat do toho jak si organizuju sit .... teda oni muzou vse ale ja se muzu proti cemukoliv branit 🙂
                  Nazev podle SSID asi ne protoze se ve VOR nikde o SSID nepise ani pismenko takze si to znacim jak chci ja
                  U LHG 60 vykon a jine vykony najdes na https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Interface/W60G

kozlicek pozor precti si poradne ma byt wireless MAC , SN pouze v pripade ze neni znama MAC
                  presna citace je :Nebo výrobní číslo, nebyla-li MAC adresa výrobcem přidělena

JIank pozor jdou i po tom abyjsme registrovali i klientske stanice , protoze podle vor to mame za povinost i kdyz co je komu po tom jakej mam doma zavedenej net a proc bych to mel troubit cely zemekouli a vystavovat to na webu

• mpcz replied to this.

ppp76 Aha, tak to dík, zadal jsem S/N, přišlo mi to praktičtější, protože to je na věky pro tento spoj. VOR je samozřejmě VOR, ten to řídí, ale přesto by nebylo od věci tam dát bublinu s objasněním. Zvláště, když u všech
                    jiných chlívečků je. Ale to bychom asi chtěli moc. mpcz, 17jul2021

mpcz ted si me rozesmal ...chtit po polepsovne aby neco vysvetlila kdyz ani ty dole nechapou co vymysleli ti nahore ......
                      jinak jasne ze sn by bylo praktictejsi ale opet vymyslel to nekdo v polepsovne takze necekej neco praktickeho a pochopitelneho .....

📡 Telekomunikace.cz