Já hlavně nechápu proč všichni ti údajní Rusofilové z Dombasu, kde jsou údajně pod genocidou ze strany UK ale i tady z Evropy se neseberou a nezaplujou zpátky do RF když je to tam všechno tak úžasné a tady je jen tvrdá cenzura podobně..... Žádnej ostnáč tu není, každý si může vybrat, kde chce žít a podnikat.
Blokace webů by CZ.NIC a NIX.CZ
okoun no ne, mi to zprostředkuj: optimálně z denních reportů: https://www.osce.org/ukraine-smm/reports
Obzvláště výživný je týden před 22.2.22
okoun Kdybys nerozuměl jenom tomuhle, bylo by to fajn. Mezi lety 2014-2022 odjelo do Ruska z Ukrajiny 1 800 000 lidí. Jenom si řikám, jak může Okoun napsat, že někdo kdo se narodil na Donbasu musí někam odplout. Podle mě Okouni také nejsou tažné ryby, kde si na to přišel ? To si pleteš s lososama, že někam musí táhnout, když je příroda volá..
okoun bohužel nemáš tak úplně pravdu. Právě že jde o to rozhodovat co je a co není fake, co je závadné a co ne. Zkus se do toho trochu položit a zkoumej. Za sebe říkám, že pijavice typu Kartous, které cucají státní prachy a snaží se ovlivnit správné lidi jsou nebezpečné a v blízké době bude problém, velký problém....
ad 1. a ten hlavní proud je pravda?
ad 2. greenhorn se musí vzdělat, musí ho někdo naučit základní pravidla, zbytek si musí rozhodnout sám
ad 3. ano, je mocný, ale také z naprosté většiny komerční. Chceš aby tě soudil komerční subjekt nebo soudce řídící se zákonem ČR?
okoun Jasný, najdi, tady to začíná: https://www.osce.org/ukraine-smm/reports?page=7&filters=&solrsort=score%20asc&rows=50
Kolobok Nemanipuluj tu zase Psal jsem že pokud se to někde někomu nelíbí, tak MŮŽE jít tam, kde se mu to líbit bude a ne jen kejhat jako potrefená husa. Nepsal jsem že musí vypadnout. To je podstatný rozdíl.
No jistě když začala válka (14-22) to je naprosto logické, že kdo mohl odjel povětšinou za příbuzenstvem do RF.
ad 1. a ten hlavní proud je pravda?
hlavní proud nemusí být pravda, třeba v takové fyzice je naprosto běžné že jedna teorie nahradí jiná lepší teorie, ale o to přesně nejde. protože jde o to když hlavní proud řekne "A" tak fake vždy vypálí "B" ne protože by byl přesvědčen o "B" ale protože musí být proti "A".
ad 2. greenhorn se musí vzdělat, musí ho někdo naučit základní pravidla, zbytek si musí rozhodnout sám
ano musí ale prostě stáří je stáří, spousta zákonů a nařízení má za smysl ochránit ty greenhorny, některé věci třeba upravené fotky jsou docela těžce rozeznat, není to tak jednoduché jak se může zdát.
ad 3. ano, je mocný, ale také z naprosté většiny komerční. Chceš aby tě soudil komerční subjekt nebo soudce řídící se zákonem ČR?
ne samozřejmě že soudce na základě zákonů
- Upraveno
Pánové, tak bych si to tady na pár dní dovolil stopnout. Ať se krapet zchladí hlavy. V mezičase znovu doporučím přečíst si Velkou šachovnici od Zbigniewa Brzezinskeho. To je absolutní základ pochopení současné geopolitiky. Povinnost, tečka. Koho to chytne, může pokračovat knížkami George Friedmana ze Stratforu. Pokud to někdo rád víc alternativně, může se pustit do studování pozdně starověkých majitelů území dnešní Ukrajiny.
Kdo touží pochopit všechen ten marast metafyzickým pohledem, není snad lepší startovací bod, než Prostor variant od Vadima Zelanda.
Pak bychom se mohli vrátit k tématu vlákna, což je politická cenzura. Tady bych si dovolil požádat alespoň o základní znalost našeho právního systému. Ústava, Listina, trojí dělení státní moci, žádná raketová věda. Ať má diskuze trochu úroveň
Hezký den
Blokování dezinformačních webů míří k soudu, dvě sdružení žalují ministerstvo obrany
Blokování dezinformačních webů se nakonec bude projednávat u českých soudů. Otevřená společnost o.p.s. a Institute H21 z. ú. kvůli zásahu podaly správní žalobu na ministerstvo obrany (celý text žaloby najdete na konci článku).
Úřad se měl podle ní dopustit nezákonného zásahu tím, že na konci února fakticky vyzval sdružení CZ.NIC a další subjekty k zablokování vybraných dezinformačních serverů.
zdeneksvarc Janeček se nudí Ale nebyl v té době náhodou nouzovej stav? To by mohl být problém že....
okoun Proč si myslíš, že poukazování na protiprávní jednání vzniká z nudy? Proč si myslíš, že nouzový stav nebyl také vyhlášen protiprávně?
zdeneksvarc Protože to je Janeček a volba na Hrad že.... Jestli byl nouzák protiprávní bude hodně těžké dokázat. Spíš to vidím jako že je to nemožné.
- Upraveno
zdeneksvarc
Mělo by se jednat o tyto weby.
exanpro.cz Pravděpodobně se jedná o stínovou BIS. Exanpro (exkluzivní analýza a produkce), Jíří Wágner. Velmi těžký kaliber. Můžete zažádat na wagner.exanpro@gmail.com o odběr profesionálních analýz.
novarepublika.cz - MUDr. Ivan David, poslanec EU, opozice
Doporučuji uvedené procesy sledovat, leccos nám můžou napovědět o demokracii.
- Upraveno
kamilj Pár let zpátky jsem Exanpro sledoval. Kvalitní analytika, zpravodajská terminologie, lahůdka. Ale postupem času to z analytiky začalo klouzat do skryté obhajoby ruských zájmů, čímž se vytratila nezaujatost. Exanpro jsem proto přestal sledovat. Server novarepublika.cz se proruským postojem nijak netajil, přičemž patřil k těm názorově zajímavým.
- Upraveno
Exanpro i přesto sleduji a to z důvodu, že neutrální profesionální analýzy neexistuji. Mezi řádky se leccos dozvím s použitím filtrů.
Vždy to někam skluzne.