okoun jak správně poznamenal hapi tohle je přesně ten problém, proč to nemohou udělat.
Nedá se argumentovat tím, že když někam dodávám garantovanou linku 2 firmám 100mbit, tak mi stačí 150megabitové rádio, protože oni to stejně nikdy nevyužijou a dlouhodobě jsem sledoval, že naplno to nikdy nevytížili, tak co.
Prostě garant je garant, proto také odvislá cena. Ale k té jsme se několika výrobci ani nedostali, prostě to zahodili dříve než začali. že ne....a já na to nemám zase vzdělání, abych to vymyslel, ani peníze, abych na to nabral lidi, i když v tom vidím potenciál jako hrom, těch chytrých domů se staví nyní "šest půlek"
iTomB přesně to s Tebou sdílím, ale to nevysvětlíš, dokud to nemáš ;-)
xgeorgo díky za tip, další sběrnicový systém, jen tu zásuvku na sběrnici a ještě k tomu s 16A jsem tam nenašel
okoun Ano vadí jim právě ty dva strojky...oni chtějí v jedné krabici ve zdi, jeden strojek a s jedním CE (prohlášením o shodě) nebo protokolem ze zkušebního ústavu o kusové zkoušce. Jelikož ta krabice ve zdi na uložení jednoho přístroje.
Jinak všude mám hluboké krabice KRP68/D_KA /jsou sice určeny do pasivních domů, ale hlavně pro mě výhoda, že jsou ještě o krapítek větší/ ale přesto to není úplně sranda, to tam smotat. To Shelly je tak natěsno, že se mu nechtějí ani ohýbat drátky....naštěstí to mám jen na "staré" části instalace bez hvězdice.