kapikacz takže ikdyž si to od O2 někdo za ty šílené prachy koupí, tak si s tím pak může jenom podložit stůl? Tak to je dobrá blbost od O2 😃

Jinak, známému teď před nějakou dobou zpomalil net na VDSL, vyjádření od O2 je, že jeho současný modem takovou rychlost najednou nezvládá a cpou mu SmartBox. Fór je v tom, že na jiné lince ten samý modem funguje dobře.. 😃

RandomUser Tohle mi udělali na jedné přípojce taky, ale Smrtbox jsem si vnutit nenechal. Jakmile byla jiná možnost připojení, šlo se jinam. Šmejdská firma se šmejdskými praktikami, nic jiného.

jcltm tak upřímně nechápu, že ty Smartboxy mají vůbec nějaký prodej, když za tu samou cenu si udělám síť na MK nebo UBI..

Btw, není tomu zas tak dávno, co mi jejích operátorka/"guru" tvrdila, že 50/5Mbps přes LTE mám stejně dobré, jako bych měl optiku 🙂

zdeneksvarc Tohle se právě s tou inteligencí pojí, bohužel. Je to nechutné, divím se že je za to ještě nikdo nezažaloval...

My jsme ho tedy rozchodili u nas na siti.

Věřím že spoustu lidí ukecaji že bez božského stroje se jim internet nezlepší. A pak už je pozdě když na to přijde

To je keců, u nás je špatné počasí a několik hodin DSLAM nejede a nevytočí se PPPoE

theitman bacha, nezaměňovat 😃 toto garantují u 5G.
            Ale jestli je i kabel závislý na počasí, tak je něco špatně😂

RandomUser Zrovna O2 a stabilní připojení ve špičce na jejich mobilní síti... Tak určitě 😃

zdeneksvarc to není hraničící s nekalými praktikami. To je normální regulérní plnohodnotné šmejdství. Jenom to nejsou hrnce, deky a biolampy, ale SmartBoxy a settopboxy. O2 se tak chová už léta a po zrušení závazků to povýšili na vyšší level.

o 17 dní později

Nevíte někdo náhodou jak ten zázrak nastavit přes PC když nejsem zákazník O2?
            V mob. aplikaci to píše ať se připojím přes PC a nakonfiguruju ho. To jsem udělal ale "smart"box stále tvrdí at ho nakonfiguruju a nepustí net.

Otázka teda zní, Jak mu dát přes PC vědět, že je nakonfigurovanej?

barneby Podle mě nemáš jak, bez moje O2 to nenastavíš.

o 2 měsíce později
              o 2 měsíce později

Sauronxnxx
              Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak to dopadlo? Podařilo se na O2SB nastavit internet od Vodafone? Řeším teď úplně stejný problém. (Dá se to nějak přes tu apku, nebo musí přijet technik od Vodafone?)
              Moc díky!

📡 Telekomunikace.cz