- Upraveno
Prvně snad na 7.12, ne? Je to v changelogu. Na 7.13 by si neměl rovnou a měl by si tam dát i wireless balíček tuším.
Nejlepší je nechat to na automatickém upgradu, zařídí to sám.
Prvně snad na 7.12, ne? Je to v changelogu. Na 7.13 by si neměl rovnou a měl by si tam dát i wireless balíček tuším.
Nejlepší je nechat to na automatickém upgradu, zařídí to sám.
Upgradoval jsem 8 kusů Cube 60ad ac z 7.12. na 7.13. 7 jich proběhlo bez problémů, ale jedno ne.
Nenainstaloval se bylíček wireless, takže zmizely bezdrátová rozhraní.
Ručně to balíček nevzalo.
Zkoušel jsem jak automatický upgrade, tak manuální se stejným výsledkem.
Jediné řešení downgrade na 7.12.1
Reportováno na support, zatím bez odezvy.
stane se proste udelas to 10x vsechno stejne a jedno se holt sekne...
stane se proste udelas to 10x vsechno stejne a jedno se holt sekne...
Muže mě někdo poradit jak se posunout alespoň ve verzi 6 na nejnovější na dálku? Nejde to přes balíčky, nejde to automatikou.
Tohle je tam pořád v logu:
Running out of disk space, when minimum 500kB is reached UM will be stopped!
Místa je tam ani ne megabajt.
Jestli tam mám nechat jen nějaké packages tak které. Díky
máš tam jeden balíček nebo po jednom?
Pokud nepotřebuješ pro přístup k jednotce bezdrát tak lze pouze nechat system a skočit na main balíček bez toho aniž by si musel downgrade na 6.43. 6.43 je proto, protože je to poslední malí balíček který umožní přechod na main balíček i se zachováním wifi přístupu.
Doplním pro ty co to budou dělat poprvé:
První všechny balíčky krom system a wireless pryč. Pak downgrade na 6.43.
Pak 6.43.1, a potom ne normální upgrade, ale opět pouze main a wireles.
Já dal pak všechny balíčky a na wireless nezbylo místo zřejmě. Takže zustal jako jediný disable. -> ohromná sranda.
Takže znovu očesat na sytem, dodat wifi.
A pokud jsem to dobře pochopil, tak na verzi 7 taky pouze dané dva balíčky.
PS: když jsem byl na poslední sedmičce jen se sytem, tak tam ten wireless taky nešel.
Tak to si nic nepochopil
v7 má přece jenom jeden balíček a to jako main balíček. Dva balíčky, main a wireless jsou až od v7.13 kam se automatickým upgradem hned nedostaneš pokud to neděláš blbě ručně.
abych to upřesnil, auto upgradem z v6.43.1 se to samo povýší na poslední v6.49.x. Tam se ti zpřístupní volba kanálu pro upgrade na "upgrade" a tím se ti otevře auto upgrade na v7.12.1. Provede se to samo a kanál se vrátí na stable. A až po upgradu na v7.12.x se otevře možnost na 7.13+
A aby se předešlo blbým kecům, mám 100% úspěšnost upgradu asi něco kolem 200 jednotek disc ac, hap ac2, hap lite ac. Žádný fail, žádný výjezd.
mám novinky. Jak tedy upgradovat v6 s extra balíčky na v7 main balíček?
Konkrétní případ:
Disc AC u kterého to bolí nejvíc.
Poznámky:
po resetu nebo nové od výroby to mají všechny a ničeho jsem si nevšiml.
📡 Telekomunikace.cz