- Upraveno
to nema 2000mhz kanal? a neumi to vyssi modulace?hm...
to nema 2000mhz kanal? a neumi to vyssi modulace?hm...
Aka je cenovka za toto radio, ktore nevie ani 10Giga? 80G radia ktore nevedia 10Giga mi pridu absurtne po nastupe dalsich 60Ghz produktov za nizsie ceny a ovela nizsiu spotrebu.
kozlicek to je vtip ? Za tyhle peníze mám Erica s výrazně většíma možnostma, kapicitou, využitím pásma a bůhví čím ještě a ještě mi trochu zbude
stepan_benes ale nebudeš správný srdcař, někteří prostě jedou summit už od dávných dob a otočit kormidlem je pro někoho hold obtížný. Hlavně v hlavě.
@s_a_m není to ta bájná paní Kolumbová na kterou jsi rok čekal?
Ano to je právě ona máme nasazeno a zatím funguje akorát je tam par chybek ve FW a zatím se nám nepodařilo jej aktualizovat (nefunkční MGMT VLAN).
@stepan_benes: Ano zajisté máš pravdu, ale zase +23db na 4Qam Eric jen +18 v HP licenci
Lazení je druhá věc ten držák oproti Ericu bych asi vzal a zahodil, další taková zajímavá věc tohle rádio je schopno napájet druhé rádio. Celková běžná spotřeba při +-30w při max výkonu a teplote +- 15°C (802.3 bt, rádio se však rozběhne i na MK 1G PoE)
Porovnavat tx power 18 vs 23 dbm je aj tak k prdu...ked bude mordor aj tak to lahne...
Erik ve verzi 6352/3 už umí +21db !!!
stepan_benes ne neni... bohuzel
Zkušenosti máme, ale bohužel je zde snad ani nemohu prezentovat.
Zdravím, kterou verzi SMS používáte na nastavení?
Respektive která je nejnovější? Mám 11.2.102
Chystal jsem se to pořídit, takže si to zas mám rozmyslet podle toho co ctu ? Kapacita v nedohlednu a cenovka nekonkurencni ?
Rád bych na cca 4km vic jak 2 Gbity, co dnes na to použít ? Erika taky zvazuji, ale nemam snim zkusenosti. Siklu mi přijde vhodný na mnohem kratší vzdálenosti, nebo ?
Erika a nic neřeš. Dá to 10Gbit, výkon to umí až 21dBm. Jen škoda, že zatím nedělají větší antény jak 60cm.
petrbacina A taky to žere a je to velké jako kráva :-)
Co přesně je velké? Spotřeba kolem 50W je pro 10Gbit spoj moc??? Vždyť to dnes žere i každej druhej 10Gbit switch...
📡 Telekomunikace.cz