sweet.tv - netestoval jste to někdo?
lkcz Ono, mozno treba trosku hlbsie ist. Uz to tu tusim niekto daval. Link na wikipediu. V Ukrajine je to jedna z najvacsich IPTV spolocnosti. Tusim funguju od roku 2019. To je ale jedno. V podstate mali vsetko hotove, vymyslene, im len staci tu ziskat isty pocet zakaznikov a potom mozu zvysovat ceny. Myslim si, ze tu vydrzia, otazka je, ze ci ceny vydrzia a do kedy. Lebo myslim si, ze tieto ich promo ceny dlhodobo udrzatelne nebudu. Ale ak to bude vyhodnejsie ako konkurencia, za mna palec hore. UI sa mi pozdava, vyber kanalov takisto a zatial aj to kolko platim. Pri nakupe na rok dopredu, to bolo za 2,50 euro mesacne. Cize nemam co riesit a je mi jedno ci to ma Nemeckych, Americkych alebo Ukrajinskych majitelov. Tolko penazi som im zase nezaplatil, ze keby to aj krachlo do polroka, ze by ma tych 12,50 euro nejak extra stvalo. Tolko zaplatim za 1-2 mesiace u konkurencie...
- Upraveno
) ti co už to začal nabízet lidem by měli zbystrit.
basty nekdo to nabizel klientum ?
viktornovotny , asi ne (doufam) ale uz tu byly takovy tendence ze poslou vsechny poskytovatele k sipku...
Na parabole jsem našel : Sweet tv se rozšiřuje
3 programy od Nickelodeon, Duck TV HD, Paramount ntw. HD, 7 stanic od MTV
tron Je to vůbec někde na tom webu uvedeno?
Kdybych se proklikal dál až na platbu, dozvím se něco o dalším měsíci za plnou palbu?
Já na svém účtě mám předplatné za 25 Kč, nicméně tam se to netváří nijak, jako že by se to mělo obnovit za víc... i kdyby to zkusili, tak na to nemám na virtuální kartě prachy, sorry jako...
Za tie peniaze ? A ak chceš byt partner tak 3€ mesačne paráda
- Upraveno
m4rk3J
tak snažili se..
Po celou dobu se nikde nedalo najít, že by se to mělo obnovit za tuto částku, ještě 1.2. to ukazovalo v podrobnostech zvýhodněnou částku 25 Kč / měsíc.
Dnes už tam je jiný banner: Image removed due to the lack of support for HTTPS. | Show Anyway
takze oni se snazili z tebe vytahnou 239 misto uváděných 25kc...? pokud jo, tak sou to pekny smejdi.....
kozlicek Hele ono to bylo tak že tam při nákupu byla zvýhodněná cena 25kč místo 239kč, ale NIKDE nešlo najít, že to je jen na 1. měsíc. Takže ano, jsou to šmejdi..
Mi předplatné končí zítra tak uvidíme co vymyslí
Doporučuju předat ČOI, klamavá reklama jak vyšitá.
A co jste čekali. To smrdělo od samého začátku