Už mají downgrade ošetřen a nejde jít níže, než na verzi s kterou to bylo dodáno od výroby. Dříve to šlo přebít pomocí linuxového netinstall (Windows netinstall to nepřebil), ale už je to také ošetřeno.
Jsem také ve stavu, že nejsem schopen ROSv7 udržet v provozu, mimo nějaké jednoduché konfigurace. OSPF mi ztrácí routy (pokud je na iface víc jak jeden IP rozsah paralelně vedle sebe, tak po několika dnech až týdnu přestane propagovat a posílá jen jeden místo všech, ROS7.8 mi to právě dneska po cca týdnu udělal zas), VRRP je totálně zprasen tím, že nerespektuje stav podkladového iface, Filtry pro RIP se mi také nedaří řídit tak detailně, jak na ROSv6. S BFD se člověk tak nějak smířil... Také je nakopnut bonding v LACP režimu.
Starší CCR2004-1G-12S+2XS s ROS6 na 25 Gbps portech naprosto v pohodě, na ROS7 padají porty. V ROS7 u některých CCR rozbili podporu pro 100 Mbps SFP moduly. Oficiálně asi nikdy fungovat neměly (vyjma v modelu CCR1009-7G-1C-1S+), ale některé SFP typy od Cisca fungují i v dalších CCR, s ROS7 přestaly (i když je nastavneo 100 Mbps, tak to drží na 1 Gbps). :-(
Člověk může být rád a dál čekat, když se se podaří u supportu dostat do stavu, že problém se podařilo zreplikovat, bude opraveno v příštích verzích...