je to otázka času. AF60 LR také nemělo full speed, až další firmware přidaly rychlost. Ale celkem to je jedno když max je 1Gbit.
Nove Wave LR (nano) 60G PTP vs. AF60G LR - Zkušenosti
tulo funguje backup?
No podľa vzdialenosti, kde to mam zatiaľ nebol dôvod, ale už sa to určite samé preplo, lebo vidím v 5ke prenesených celkom dosť dát. Ja by som to chcel vypnúť práve. Zbytočne mi to zaberá kanál streche.
Však si to vypni (5Ghz) v nastavení to je
- Upraveno
Ja to tam bohužiaľ nevidím....
EDIT: je to tam len v režime ptp ja to používam v setupe ptmp a tam funkcia vypnutia 5GHzr rádia nie je dostupná.
- Upraveno
mne sa to spravalo rovnako na 3.3.0 BETA2 ako na prvej bete, teda "nejaky problem s STP" predpkladam, latencie v v urcitych intervaloch skakali napr 1ms 20ms atd. Vratil som sa na 3.2.0 a je to zatial ok. Nie je to "rovna ciara" ale je to v norme.
do 28.10 vecera na 3.2.0, od vtedy na 3.3.0 BETA1 piatok ci kedy som vratil spat na 3.2.0.
- Upraveno
mam XR na vyssich frekvenciach a ping neskace.
ale 5gigova zaloha v nom stala za velky prd, na 80mhz kanali asi 100 mbit/s, uplna tragedia. zalohu som vypol a paralelne dal AF5XHD.
pgb vazne treba brat do uvahy ze to LR bolo robene pre klienta a nie na spoj kde mas neviem kolko paketov..
mozno na nejaky malo vytazeny bod ale dat to na chrbticu je podla mna samovrazda aj ked to dokaze dat vyse 1 Gb ale pri viac paketov sa to zabije samo..
- Upraveno
pedro4444 já vím, mě to tolik nevadí, dám to zase pryč. Tohle je jedno z mála míst, kde mi tečou nějaký data a mám tam úplně volný přístup. Mě šlo o to to zkusit - zaznívaly tady hlasy jak to je super... pps tam tolik neteklo, asi tak 30kpps. V labu i venku to pps zvádá bez problémů 90kpps+. Jen ta latence je na ....
PS: To o té klientské jednotce jsem psal já sám
Edit: jinak af60LR se chová při dané zátěži stabilně
pgb AF60Lr presne preto dufam ze tych 540 mhz spravia aj pre neho lebo to by bola vazne skoda a by tym svoju vlajkovu lod menom airfiber odstavili..