miract To jsem zkusil a pomohlo, bylo to potřeba na dvou jednotkách ze 4. Další dvě jednotky pro změnu umřely úplně. Chvíli na ně šel Ping na 192.168.1.20 a potom to umřelo úplně. Tak nevím, jestli to mám hodit do popelnice…
pgb miract nemáš tam dhcp server? Některé ubnt jednotky v rámci defaultu mají nastavený dhcp client + fallback. Neřeknu ti od jaké verze fw a kdy se to tak přesně chová ale zkus se podívat na leases
miract Ne, DHCP tam určitě není. Ani nemají podle nmapu otevřeny žádný port, tak předpokládám, ze to bude v nějakém revolvery módu…
miract Zitra jdu na místo a budu zkoušet. Můžu tam tím tftp nahrát rovnou poslední firmware 3.3.0? Jakého sw pro tftp pro widle používáte?
honzam vecino Tuto verzi nedávejte kdo máte management ve VLAN. Udělá to smyčku a schodí to celý switch. Ani následný downgrade na 2.9.0 nepomohl.
honzam miract Ano. Z 3.3.0beta2 jsem udělal downgrade na 3.2.0 - nepomohlo, pořád se to chovalo jako smyčka. Reset a znovunastavení s 3.2.0 nepomohlo. Pomohl az downgrade na 3.1.6, pak reset. Konfigurace a následný upgrade na 3.2.0
centr Nasadili jsme spoj Wave LR a neustále ten spoj v klidu vykazuje létající latence 0 - 30 ms? Je to normální stav? Díky
pgb centr v obecné rovině to normální rozhodně není, nicméně takhle se waveLr evidentně někdy chová a to vícero lidem - viz můj předchozí post pgb , taky to dělalo @gemb a na ubnt fóru najdeš taky lidi jak si na latence stěžují
gemb centr aktualne je to "normalny" stav ktory robi WaveLR aj Wave Nano. Ocakavam nejaky fix v podobe FW. V pripade vysokej zataze, ze by doslo k skoro zahlteniu by som to chapal ale v slabej zatazi to nema opodstatnenie.
tulo Niečo tu miešate dohromady. Wave už má aktualne cislovanie 3.x a zrazu tu niekto hovorí o firmware 1.2.....
pedro4444 inak len tak pre info kde pozeranie logovanie wifi spoja a ako to drzi v tych wave antenach? pretoze smokeping a ine su jasne ale mali mikro vypadok nim clovek nevidi... vieme si otvorit log spoja aj na ubnt ako na mikrotiku? lebo som kukal len ten system log to je nic..