okoun To je překvapení Budulínku.
Možná je to tím, že jsem takových sporů pár řešil a většinou to nebylo o nenažranosti operátorů, ale o takové krásné krajanské vlastnosti, které říkáte závist. Občas to bývá i Ego, ale skoro za vším hledejte PRACHY. Nebudu tu řešit soukromoprávní aspekty a řešení jak dopadly. Pokud jsme mohli, šli jsme o dům dál.. Pokud to nešlo, domluvili jsme se. Ale když se nejde ani domluvit a ten barák je z tvého hlediska klíčovej.. Jsem operátor a né subík, budu se bít a jako operátoři máme vcelku dobře nabito.
Pokud do toho vstupuje konkurence, tak jsou všechny zbraně povoleny.
V jednom případě z toho vypadlo to, že dotyčný dokonce pracoval subdodavatele operátora a byl přímo motivovaný v tom, aby se na střeše operátoři vystřídali (šlo skoro o 200 aktivních připojek a v podstatě exkluzivní přístup k několika horským chatám, kde byli ochotni v sezoně platit za připojení cokoliv). Smlouva byla, pachtovné rovněž, přípojku elektřiny měli svou, dokonce i výstup na střechu si vybudovali oddělený od vnitřních prostor.. Skončilo to pro majitele nemovitosti po 6 letech neslavně, ale za rámeček si to nedal nikdo, protože když se o tom dozvěděli majitelé těch chat, tak se s tím moc nesrali..
Dokonce na nás jednou udeřila nějaká Bílková z ČTÚ ať se na ten barák vyprdneme, že už to tam mají vyřešené a že to pro UPC zařizovala osobně, když tam ještě pracovala. Neuvěřitelný!
Zábavná byla taky historka, když bráchu začali oslovovat spolužáci ze školy, kteří pracovali pro T, jestli si to s tím barákem nechceme rozmyslet, že se určitě domluvíme. Jako vážně??
No začínám přemýšlet o tom, že jsem asi udělal životní chybu, když jsem si nestáhl kalhoty a nezvolal, jestli by mě aspoň nepřeoperovali, když nemám koule na to hájit svoje..