jezis toho k.k.t.a este niekto bere vazne? Vsetci naraz nech si zavolaju, naraz odpojit od elektriky a serus...alebo to mam ist spravit za nich. Odpad na streche s hodnotou 0 😃 ked som videl tie koaxove anteny a jirous boxy az mi slzicka vyskocila za take historicke zariadenia. A ten jeden z reportaze...totalny blbecek ked si da daco na strechu a este mu aj za net plati 😃 gadzo...teda pardon vermuza (ci jak sa vola) bol cele roky vystarany. Miesto zadarmo, elektrika zadarmo, stoziar zadarmo a este dostane par KC od vlastnika domu. Ako niekomu mohlo napadnut, ze je to vyhodny dííl 😃
Puski Samozrejme, kazdy by take APcko prevadzkoval za net. Ale ked by prislo k takej situacii a mam tam 2-3 klientov, ktory su asi zabudnuty v case tak by som to ako ISP rovno zabalil a oznamil klientom, ze dalej v tejto lokalite sluzby neposkytujem, najdite si do XY noveho ISP a serus. Gadzo ale vie, ze ceske (rovnako aj slovenske) zakony sa daju ohybat, procesy natahovat a ludi lahko zastrasovat. U nas na slovensku by toho dnes uz nepreslo. Neplatna zmluva - nezapises bremeno, neexistujuca stavba (stoziar) - nezapises bremeno, pri intravilane je vseobecne skor rarita zapisat vecne bremeno na dome alebo panelaku malym ISP. Mobilkari keby chcu zapisu skorej VB ale ani mobilkari to nechcu robit...zbytocne tahanice.