zrejme myslel linkrate, vzdialenost, signaly atd.. proste vsetky porovnatelne data 🙂

psichac tak to je všechno v tom mém souhrnem příspěvku cca 10 příspěvků nad

a ping pres ten spoj v klidovem stavu je v pohode? Nedela to takovy kopce jak LR verze s poslednima firmwarama?

2,2 ms to je průměrná latence na ten zaktaznikuv routeru, tedy +/- latence nezatizene linky

julian nejraději to má vše nad 64800, kdy se to spojuje již maximální linkovou rychlostí

A aká je tá maximálna linková rýchlosť ?

Síce je spomínané toto:

julian ukazuje to, že to přenáší 1,3GbpsFD, nebo 2,2GbpsHD a věřil bych tomu), latence pokud něco projde je cca 20-25ms

Lenže je to maximalná kapacita ? Alebo je aj možná vyššia ?

basty Při té malé zátěži je to rovina, latence kolísá od 1,1-2,5ms a těch 2,2ms je průměrná odezva koncového routeru.

Miso
        A aká je tá maximálna linková rýchlosť ?

• rádio je slinkované na MCS12 (QAM16) při 2160MHz a podle GUI je to současné maximum co to umí. do grafu nám to háže nějakých 4,5Gbps, ale nevím, zda nám to systém vyčítá správně

Lenže je to maximalná kapacita ? Alebo je aj možná vyššia ?

• jak to mám vědět, já jsem poslal co jsem změřil.... (respektive co ukáže ta interní utilita toho rádia), rádio mám ale dobře zaměřeno, fw je tam poslední, a ty latence toho rádia už šly řádně doprdele, tedy odhaduji že to je současné maximum na ty 4km co je to nasazené

omlouvám se přítomným, ale díky okolnostem to líp změřit nemohu, s testováním jsem nepočítal

julian rádio je slinkované na MCS12 (QAM16) při 2160MHz a podle GUI je to současné maximum co to umí. do grafu nám to ráže nějakých 4,5Gbps, ale to nevím, zda nám systém vyčítá správně

Toto ma zaujímalo, ďakujem.

o měsíc později

Má niekto na predaj Wave pro spoj? Kúpil by som ho za +premium oproti original cene.

Wave Pro mi pride ako Columbova zena. Kto ho realne ma/pouziva, okrem asi dvoch ludi co som tu odsledoval? 😃
            TES od novembra nic. Na otazku k dostupnosti odpovedia ze "nevieme, musite sledovat"... Tak ja neviem ci nechcu moje peniaze alebo ako...
            Nemate niekto nejake podpultove novinky ?

• Miso replied to this.

Mám a budu na test nasazovat na cca. 3km

psichac my už máme cca 2,5 mesiaca zaplatený pár v Tesse😅😂

Miso kolik dáš za spoj ? Mam 4 spoje už od prosince, ale zatím dávám XR a XG.

Až teď koukam, že to ma umět "5.4 Gbitu" a XR 3.2 Gbit? Hm,hm tak to musím testnout

orel005 noo oplatil by sa nejaký poriadný testík pod rôznymi veľkými záťažami. Podľa uisp map do 7km to má fungovať na full kapacitu pri 68k frekvencií

jenya reálně 2 - 2.3 Gbit, záleží na typ provozu

📡 Telekomunikace.cz