Má niekto na predaj Wave pro spoj? Kúpil by som ho za +premium oproti original cene.

Wave Pro mi pride ako Columbova zena. Kto ho realne ma/pouziva, okrem asi dvoch ludi co som tu odsledoval? 😃
    TES od novembra nic. Na otazku k dostupnosti odpovedia ze "nevieme, musite sledovat"... Tak ja neviem ci nechcu moje peniaze alebo ako...
    Nemate niekto nejake podpultove novinky ?

• Miso replied to this.

Mám a budu na test nasazovat na cca. 3km

psichac my už máme cca 2,5 mesiaca zaplatený pár v Tesse😅😂

Miso kolik dáš za spoj ? Mam 4 spoje už od prosince, ale zatím dávám XR a XG.

Až teď koukam, že to ma umět "5.4 Gbitu" a XR 3.2 Gbit? Hm,hm tak to musím testnout

orel005 noo oplatil by sa nejaký poriadný testík pod rôznymi veľkými záťažami. Podľa uisp map do 7km to má fungovať na full kapacitu pri 68k frekvencií

jenya reálně 2 - 2.3 Gbit, záleží na typ provozu

AF60XR mam z EdgeSwitch 8 150W napajane cez parmetrovy kabel 24V (passive-poe).
            Myslim ze 48V (POE+) sa oproti tomu switchu nechcelo chytit.

A jakej kanál na ty 2G nám prozradíš? Je to HD ubnt číslo, nebo FD, nebo alespoň asymetrie?

Tak oni píšou, že buď 48V, nebo 24V, ale po všech párech, nám to tedy jede OK, pokud do toho tlačíme více jak 27V i po 2 párech.

Miso TES dnes kolegyne zistili, vraj 6/2024. Tak pockame, aspon bude stabilne pocasie 🙂

• Miso replied to this.

psichac Našiel som voľný pár. 13.3 mi majú dôjsť a budeme to hneď nasadzovať na 6km, samozrejme s SFP+ na oboch stranách, takže vyžmýkame z nich čo sa bude dať.
              Ako budem mať výsledky testov tak ich prikladám tu do fóra.

Perfektne, to je presne situacia ktora sa nam hodi 🙂 Drzim palce nech to pojde dobre.

o 6 dní později

Už dorazili ... Jednotka funguje aj na 24V (či to bude stabilné neviem). Mám ich na stole a max teoretickú kapacitu ukázalo 3.2 Gbit, takže 1.6 Up + Down. Snáď tento týžden to stihneme a ich nasadíme na 6km spoj.

Miso 24V ti bude fungovat ( na stole ). Ale pokud to zatiziš, nebo třeba bude mráz, delší kabel atp... koledujes si o problémy.

Ono je super třeba na malý site dat omnitkma a napajet ho tim, je to elegantní, rychlé a snadné. Horší je to se stabilitou - nade zkušenosti.

• Miso replied to this.

📡 Telekomunikace.cz