Nové Ubiquiti Wave Professional 60GHz (2023)
- Upraveno
julian nejraději to má vše nad 64800, kdy se to spojuje již maximální linkovou rychlostí
A aká je tá maximálna linková rýchlosť ?
Síce je spomínané toto:
julian ukazuje to, že to přenáší 1,3GbpsFD, nebo 2,2GbpsHD a věřil bych tomu), latence pokud něco projde je cca 20-25ms
Lenže je to maximalná kapacita ? Alebo je aj možná vyššia ?
- Upraveno
Miso
A aká je tá maximálna linková rýchlosť ?
- rádio je slinkované na MCS12 (QAM16) při 2160MHz a podle GUI je to současné maximum co to umí. do grafu nám to háže nějakých 4,5Gbps, ale nevím, zda nám to systém vyčítá správně
Lenže je to maximalná kapacita ? Alebo je aj možná vyššia ?
- jak to mám vědět, já jsem poslal co jsem změřil.... (respektive co ukáže ta interní utilita toho rádia), rádio mám ale dobře zaměřeno, fw je tam poslední, a ty latence toho rádia už šly řádně doprdele, tedy odhaduji že to je současné maximum na ty 4km co je to nasazené
omlouvám se přítomným, ale díky okolnostem to líp změřit nemohu, s testováním jsem nepočítal
Má niekto na predaj Wave pro spoj? Kúpil by som ho za +premium oproti original cene.
Wave Pro mi pride ako Columbova zena. Kto ho realne ma/pouziva, okrem asi dvoch ludi co som tu odsledoval?
TES od novembra nic. Na otazku k dostupnosti odpovedia ze "nevieme, musite sledovat"... Tak ja neviem ci nechcu moje peniaze alebo ako...
Nemate niekto nejake podpultove novinky ?
Mám a budu na test nasazovat na cca. 3km
Až teď koukam, že to ma umět "5.4 Gbitu" a XR 3.2 Gbit? Hm,hm tak to musím testnout
AF60XR mam z EdgeSwitch 8 150W napajane cez parmetrovy kabel 24V (passive-poe).
Myslim ze 48V (POE+) sa oproti tomu switchu nechcelo chytit.
A jakej kanál na ty 2G nám prozradíš? Je to HD ubnt číslo, nebo FD, nebo alespoň asymetrie?
Tak oni píšou, že buď 48V, nebo 24V, ale po všech párech, nám to tedy jede OK, pokud do toho tlačíme více jak 27V i po 2 párech.