Až teď koukam, že to ma umět "5.4 Gbitu" a XR 3.2 Gbit? Hm,hm tak to musím testnout
Nové Ubiquiti Wave Professional 60GHz (2023)
AF60XR mam z EdgeSwitch 8 150W napajane cez parmetrovy kabel 24V (passive-poe).
Myslim ze 48V (POE+) sa oproti tomu switchu nechcelo chytit.
A jakej kanál na ty 2G nám prozradíš? Je to HD ubnt číslo, nebo FD, nebo alespoň asymetrie?
Tak oni píšou, že buď 48V, nebo 24V, ale po všech párech, nám to tedy jede OK, pokud do toho tlačíme více jak 27V i po 2 párech.
Perfektne, to je presne situacia ktora sa nam hodi Drzim palce nech to pojde dobre.
Už dorazili ... Jednotka funguje aj na 24V (či to bude stabilné neviem). Mám ich na stole a max teoretickú kapacitu ukázalo 3.2 Gbit, takže 1.6 Up + Down. Snáď tento týžden to stihneme a ich nasadíme na 6km spoj.
- Upraveno
U nas mame vacsinu UBNT 60GHz veci na 24volt. AF60LR mam niekolko kusov na obycajnom mikrotik gigabit injektore cize len 2 parove napajanie a do 20m kabel...bezi uz cez 2 roky. Wave LR, nano aj micro AP tiez na 24V ale 4 parovom napajani. Takze aj wave pro aj AF60 XR by som tak chcel napajat aby sa nemuselo prerabat zas napajanie.
Vlastne co som pozeral EU store a tam technicke specifikacie tak vsetky wave aj airfiber produkty maju podporu 22-27volt pri 4 pair POE...takze pri rozumnom kabli nevidim problem.
dagus vždyť ja vím. Jen k tomu nepouzijes řešení plug&play. Protože origo napájení pro Omnitika je 24V.
Ja za sebe rikam, že stim mam špatné zkušenosti. Nebaví se o 24V napájení, vyhrazené přímo z PoE adapteru. My máme vše přes nějaký ovládací napájecí prvek. A ať to byl Ubiquiti switch, nebo mikrotik, tak prostě pri 24V stim byl problem. Bavím se jen o řadě wave a fakt, že hned na začátku první verze, nezkousel jsem to na 24V určitě víc jak rok, možná nejaka jina revize HW, nebo i FW to řešil - netuším.
Za mě 24V prostě ne.