- Upraveno
okoun Energetická divize Tesly by mohla šlapat i víc, protože tady jede Huawei docela bomby. Ale před Supercharger sítí klobouk dolů. Dnes Brno z 20 stojanů 12 plných. To musí Tesle vydělávat. Ať mi nikdo neříká, že ne.
okoun Energetická divize Tesly by mohla šlapat i víc, protože tady jede Huawei docela bomby. Ale před Supercharger sítí klobouk dolů. Dnes Brno z 20 stojanů 12 plných. To musí Tesle vydělávat. Ať mi nikdo neříká, že ne.
zdeneksvarc jj Brno to je jiný vesmír ako Praha, nechápu čím si to Brno tak vysloužilo
okoun nechápu čím si to Brno tak vysloužilo
Vytíženou tranzitní trasou balkánských gastarbeiterů pendlujících mezi domovem a prací v západních zemích. Dřív býval symbolem úspěchu návrat v mercecdesu. Dnes převzala tento sociální status Tesla. Ideálně s free unlimited supercharging, pochopitelně.
zdeneksvarc hele divný, Tesla je auto střední třídy, tedy 3 a Y kterých jezdí nejvíce. Meďák byl a snad ještě je vždy vyšší třída a právě status úspěchu....
okoun Meďák byl a snad ještě je vždy vyšší třída a právě status úspěchu....
Možná tak v cikánské komunitě.
okoun Balkánský sen je TMS. Ideálně s free unlimited supercharging. Samozřejmě jetá, protože nová life-time free unlimited supercharging nemá a taky stojí pěkný majlant.
okoun Já reagoval na ten status úspěchu, ne porovnání s Teslou. Je dost jiných značek než Mercedes, které si někdo koupí, když se chce předvést (Maserati, Ferrari, Rolls-Royce,...). Mercedes je spíše pro movité důchodce, případně právě pro cikánskou komunitu, která si to koupí ojeté a ještě si pak dá znak mercedesu i na svůj tlustý zlatý řetěz na krku, aby bylo jasno, ke komu auto patří.
S Teslou zase tolik parády neuděláš. Vypadá tuctověji. A hlavně nedělá žádný kravál, což se taky nehodí
iTomB Proč jenom jedno?
zdeneksvarc Ja nepsal jedno, ale jednou Pamatuju si ho z Jezerky
iTomB Znáš takový ty klukovský sny, jak v garáži visí plakát a prostě slíbíš sám sobě, že jednou to auto/motorku z plakátu budeš mít? Tak přesně to se mi nesplnilo, protože Maserati Boomerang existuje pouze v jednom exempláři a je děsně nepraktické Ale naštěstí existují i jiné s trojzubcem, které nestojí majlant
zdeneksvarc jj
Mno to ze je v 1 exemplari, ti snad nebrani si jedno trosku jine prestavet? Vem jiny model a snaz se
Mas vsechen cas na to
Detske sny se maji plnit
zdeneksvarc jj dneska to jsou taky takové ty klukovské sny auta s nejlepší akcelerací Plaid a přesně také ne úplně praktické
Kdyby mi někdo před pár lety řekl, že Xiaomi bude mít nejrychlejší čtyřdveřák na Nürburgringu (6:46,874) vycházející ze sériové produkce, tak bych mu doporučil dovolenou na zotavenou
Zdroj
Havarovany elektromobil? Utopit!
https://www.sme.sk/minuta/23416621/na-vajnorskej-ulici-v-bratislave-doslo-k-havarii-elektromobilu
Na Vajnorskej ulici v Bratislave došlo k havárii elektromobilu, hrozí jeho vznietenie Hasiči ho ponoria do kontajnera.
Jasně. Teď si všichni začnou představovat kontejner plný vody a v něm auto, kterému netrčí ani střecha. Nepodceňuju bratislavské hasiče, že nemají k dispozici nějaký portable water tank. Takže zase taková show to nebude
... neslo mi ani tak o kontajner, ale o to auto. Predpokladam, ze po naslednom utopeni je to auto uz v praxi neopravitelne. Lebo to uz nie su len nejake pokrivene plechy a nejake poskodene diely, ale zniceny komplet interier, elektronika, rozvody elektriny... Mozno sa z toho bude dat vymontovat volant. Skratka, mensi naraz elektromobilu s rizikom vzietenia baterii, a cele auto je v prdeli.
hehe jestli tohle je pravda tak už se popadám za břicho smíchy
📡 Telekomunikace.cz