- Upraveno
kamilj to je ta hyperbola, viděl jste někdy fotky ze stávky odborářů z VW? Mrknětě, pochopíte...
P.S. já vás neurážím, naopak se snažím pochopit, jaký máte vlastně názor, ale to je jednou západ je fuj, pak jdou lidi za snem na západ, jednou to je oligarchové se musí poslouchat, pak zas že ne, těžko poznat o co vám vlastně jde. A nakonec to zakončíte hnusným pesimistickým plivancem. Máte pocit že je príma všechno schazovat? být pesimistický, negativní a depresivní za každou cenu? Přijde vám že tenhle přístup k něčemu vede? Myslíte si že je v dnešní době potřeba pořád na všechno nadávat? Všechno kritizovat a na všechny plivat svoje hnusný depresivní chrchle? To vám přijde jako vrchol vaší "komunikace"? Na víc se nezmůžete? Naopak, přesně tyhle "negativní za každou cenu" lidi děsí mě a myslím si, že nejsem sám...
P.S. podle vás stojí všechno za hovno, podle mě stojej za hovno negativní lidé, především ti, co sami svůj život vidí negativně, a pak si myslí, že je i vše okolo nich negativní... Vaše "nejde" mě nebaví, sorry.