zdeneksvarc Jsem te srandy zkusil se proklikat ceníkem Škodovky u nás a v Norsku, plus následně registračním formulářem u jejich finančáku...
Takže mějme hit sezóny (co odezní ten průser s únikem dat elektromobilistů koncernu) Elroq 50, ten je na u nás na webu za 799 kKč, proti němu dáme klasiku Oktávku 2.0 TDI 150 hp, DSG7 (či-li klasický kombajn sněhulák na hlínách, co táhne odspodu), tam jsem na našem webu kolem 850 kKč.
V Norsku (beru norkokorunu cca 2,1 Kč) mám Elroq 50 za cca 610 kKč (zkrátka neplacení DPH 25% dělá své), hlásím auto na finančáku, platím cca 30 kKč daně (pár drobné záloha na sešrotování a cca dvacka je základní hmotnostní daň, nějaká novinka posledního roku). Najít Oktávku v online - hm, pořád končím u kontaktujte prodejce, ale aspoň nějaké PDF s ceníkem od 1.1.2024 - tam je to za 1 MKč, co je u nás cca to 850 kKč, opisuji poctivě z PDF tunu hausnumer finančáku... Záloha na sešrotování stejná, základní poplatek za váhu je dle kil obdobně vysavači a pak tam začne skákat daň za váhu, daň za CO, daň za NO, nějaký koeficient dle výkonu, ... bratru za cca 300 kKč. Takže asi jasný signál pro správnou volbu, zda si koupím jednoho čmouda za 1,3 MKč nebo za ty stejné paníze dva vysavače. Pokud bydlím v té jižnější třetině státu, tak asi jasná dobrovolná ekonomická úvaha...
Zajimavé, poplatek z převodu auta je nejvyšší u nových a pak na staré křápy klesá - opačně, než u nás. Uff, doufám, že tamní financové chápou, že to jen zkouším naslepo a nadorazí si to z mé osoby vymlátit, co vše tam sumárně naskákalo k vyrovnání...