- Upraveno
okoun mělo to najeto cca 2000km. Vyrobeno tuším červenec 2024. Podle prodejce v tesle jsou všechny typy v daném modelu právě prodávané stejné. Kola byly originály. Všechno originál. Hlavní hluk byl zezadu. Bylo to nápadně podobné jako když u kombíka nezatáhneš zadní roletu a zvuk nemá co tlumit a TMY žádnou roletu ani přepážku nemá a ten sklon zadního okna tomu nejspíš vůbec nepomáhá nebo spíš ještě napomáhá ta velikost k další vibraci. Bylo to pro mě hodně nepříjemné okamžitě co jsem se s tím rozjel takže hádám hluk od zadní nápravy.
Motory byly slyšet jenom při větším výkonu, Osobně by se mi líbilo kdyby byly slyšet pořád a víc u obou modelů . Ale i tak se dá podle toho zvuku poznat jaký výkon to dává a jak rychle jedu. Za mě v pořádku.
Ovšem TM3 highland 2024 LR AWD... to je za mě best. Tam takové problémy nebyly a nějak ke mě sedlo jako málo co. Kdo ví jak na tom bude TMY 2025.
No a ještě jedna věc by se našla. Co je nebo spíš není vidět v zrcátkách je na evropské automobilky o parník pozadu. Jo, řeknete si že to má kamery. Zrovna když je člověk potřebuje tak jsou na nich zaschlé kapky a není nic vidět typicky v noci. Když se jede tak +- v poho, když se parkuje a teče voda po čočkách tak průser. Prakticky před každou jízdou otřít jinak to furt hlásí nefunkčnost tohohle a tohohle kvůli špinavé čočce. Pak nefungují ani "parkovací senzory".
nikdo z těch tupců co jsem je vezl... nikoho z nich nenapadlo jak se otevírají správně dveře zevnitř. Vzadu neměli jinou možnost ale vepředu vždy špatně a to nouzově.