theitman kozlicek Díky, čekal jsem kdo to vypálí jako první, máš pravdu, bohužel to není reálné stejně jako spoj za 100 tisíc...
theitman Ano to bych ve výsledku asi nejraději, spíš mi šlo o to abych si nepomohl o 100mbit.... proto se ptám třeba na to unifi, s sfp+ slotem
gemb svestka Medzi baraky dost overkill a zaroven nie je mozne nikde kupit, uz ani na ubnt store. Medzi baraky za mna AF60 HD - najlacnejsie 60GHz zariadenie ktore ma SFP+ a 4GHz kanal.
besoon A co UBB XG? Já to zvažuji pro malou bytovku, kterou teď máme na LTE od O2 (zatím stačí nájemníkům), ale optika je tak 100m vzduchem v paneláku přes ulici.
theitman besoon prave na to se ptam vypada to fajn pisou 6gb takze 3 by prolezt mohli... ale nikdo mi tu k tomu nic nerekl 🙂
gemb midnight_man je to uplne na prd...aktualne by som potreboval aspon 6x wave pro a nejake wave lr tiez a nic neni...
pgb theitman kontaktuj @okoun ... Myslím že by mohl mít volné af60hd na prodej (pokud už to neprodal)
theitman kozlicek ehm a to 100m je co prosím ? jediné co jsem tam ráno přidal bylo "na" aby to někdo nepochopil jako 100mbit
kozlicek ze by 100metru optiky v ramci soukrommeho subjektu(pokud to nejsou nejake bytovky ve meste, atd. kvuly UR) bylo drazzsi nez erik... tomu neverim.
theitman kozlicek Bohužel je to tak... místo mezi budovami není a nikdy nebude v majetku společnosti která vlastní obě budovy, převěs není možný, a kopat taky ne... to je jedno.. optikou to prostě nejde a v dohledné době několika let nepůjde
kozlicek theitman Ok, tak tos mel napsat v uvodu. Tak ti zbyva jen radio, takze 60ka nebo 80ka.UBNT v 60ce je dost nedostupne, zkus cambium.