• Události
  • Vigvam 22. ledna 2025 / Setkání ISPíků u Kolína se CyberTruckem

ludvik Taky mě to hnedka pobavilo, když jsem se mi představil. Myslel jsem si dokonce, že je to nějaký joke ;-)))

kozlicek někde jsem četl, že si kvůli tomu i půjčil peníze, aby na to měl. Jako proč za takovou hrůzu? I když jako bizzzznis plán, kdy jezdí po republice vystavovat se za 50000 na víkend, asi dobrej nápad :-D

kozlicek spíš je smutný když bude potřebovat servis, jinak super!

svestka Půjčit si na nové auto je myslím docela běžné. Nevystavuje sebe, ale auto, které lidi z různých důvodů zajímá. A proč takovou "hrůzu"? - protože kdyby vystavoval třeba Enyaq, tak tím lidi moc nezaujme.

byznys plán to bude zjevně docela dobrý, podle diskuze s ním, má na leden každý týden jednu akci...ale to také může být dvouhodinové stání na Praze 1 s reklamou za pár tisíc, jako když to tam naposledy odvezli na odtahovce a nevešli se do Prašné Brány
    Každopádně jsem hodně zvědav, také proto jsem to bral ;-))) kdo chce to vidět a osahat i uvnitř, případně projet, tak levnější ukázka asi už nikde nebude ;-) těším se na všechny
    hlavně ubytko pozor už mám poslední pokoje !! večer jako obvykle pokec bowling, žádné akčnosti, prostě jako vždy parádní pokec a relax po Vánocích.
    Rád Vás všechny uvidím a večer už bude čas i popovídat ;-)

okoun Nevím, možná jedině že by spolupracovali, na boku byl nápis cybertruck.cz a tak jsem ho pak kontaktoval ;-) přišlo mi to zajímavé zkusit na akci....to jsem ještě netušil, že to bude dost peněz, ale zase když se našli sponzoři na polepy a zalatí polovinu, tak už platím jen 25tis a to se dá ;-) jak jsem říkal, tak holt letos nebudu mít 50tis jako obvykle ale jen 20tis...když všichni přijdou, tak z té akce pak žiju celý rok. minule jsem tam nasmlouval školení do července ;-))

Můžu si z toho dobít své EV? 😊

předpokládám, že to umí ;-))

darklogic tak to rád slyším ale podle té diskuse tady to vidím spíše na převahu skeptiků 🙁

okoun Kde jsou tady skeptici, v téhle diskuzi snad každý jede EV /kromě mě, stále se nevejdu do ničeho menšího než Sharan ;-)))) a to možná zase potáhnu vlek ;-)) snad příští rok třeba Buzz v 4x4 když už ho budou opravdu prodávat ;-)/
          Jinak s wallboxem zklamu, pán má malý příkon na místě, je rád, že uživí všechna tepelná čerpadla, takže kdyby byla akce v létě, byla by rezerva, ale nyní v zimě asi ne. Minule jen Vigvam měl nějaké 20kW dmychadlo jako pomoc pro 10kW čerpadlo...a to nevím, jestli bylo v tepelném výkonu nebo příkonu...a k tomu barák
          Zatím mám slíbenou alespoň 16A zásuvku 400V pro CyberTrucka...i když to asi nebude na ty popojížďky nutné ;-)

darklogic JJ potvrzuju, jen taky ty ceny....to je jediné, co mě nyní zklamává na EV věci...Buď budu trčet cestou 5hodin u každého LIDLu nebo pojedu hezky na nejbližší McDonald ale za 19,90 kWh ;-(
            Za 14dní s EV průměrná cena 6,49/km...a doma nabíjím jen z poloviny, protože tu druhou polovinu jsem někde v Brně nebo Ostravě

Ale holt každá sranda něco stojí ;-)

krystofklima Za 14dní s EV průměrná cena 6,49/km.

A to se vyplatí...

krystofklima Ale holt každá sranda něco stojí ;-)

Takže EV je taková sranda, hračk pro každého...

📡 Telekomunikace.cz