cmgn AW mam uz druhe s normalne s tim chodím i do bazénu i do sprchy a žádný problém.

Baterka 2.5 dne cca. Nemam ale zaple zapinani disolaye otočením zápěstí a display standardně uspaný. Rozsvítí se jen s notifikaci s nebo klepnutím.

Ja si zas myslim ze na čtení zdravi je nejlepsi aoraring a Apple Watch. Garminy jsou spis na sport.

• Upraveno

crazyape jaké AW máš? Ja utopil dvoje. Vzdy cca po 3/4 roce 😁

ludvik to umi snad kazdy hodinky. Notifikace umí AW i Garmin, včetně označování přečteno apod. Ale věřte, že je život mnohem klidnější, kdyz si je vypnete :-D

Kamarat, co sa venuje fyzio, tak sam ma a odporuca ouraring.com

cmgn mel jsem SEčka 44mm a ted mam ty desítky 46mm …

• cmgn replied to this.
        • Upraveno

crazyape jo, tak ja měl šestky. Ale moc nevěřím tomu, že SEčka i 10ky jsou vodotěsný. Max. voděodolný. Ale třeba se pletu.

cmgn Já jsem s Apple Watch byl taky ve vodě a všechno v pohodě.

Nechci notifikace, nechci SMS, nechci volání. Chci jen info o svém zdravotním stavu. Nechci to nabíjet co 1-2dny. Proto bych to viděl spíš na prsten.

Hlavně prcat, borci. Hlavně prcat, jestli chceme bejt zdraví do pozdního věku 😁

Zdechnout při sexu je určitě přání spousty mužů. 🙃

miract

Mám Ultrahuman, v létě už to budou dva roky a nemám si na co stěžovat.

Jakmile mám něco na ruce delší dobu (hodinky, náramky) tak mi to začne vadit, proto jsem zvolil radši prsten. Druhý den už v podstatě jsem "zapomněl" že na prstu něco nosím, ta váha (4g?) je fakt neskutečná a absolutně mi to nevadí na rozdíl od hodinek.

Co se týče baterie, když prsten došel nový, tak vydržel 5 dní, teď už dává kolem 4 dní.

Ohledně funkčnosti za mě asi není co vytknout. Naměřená data víceméně odpovídají tomu jak se cítím, co jím, jak spím, apod. Dá se s tím různě měřit jak např. jídlo před spaním ovlivní daný spánek, pomocí výkyvu teploty se připravit na případnou nemoc, a další "biohackerské" techniky.

Když jsem měl jakýkoli problém, např. prsten se po upgradu nechtěl spojit, s podporou po chatu vyřešeno do hodiny. Pak se mi taky stalo, že prsten se nechtěl vůbec nabíjet, opět po chatu "zdiagnostikovali" že to bude nabíjecím dockem spíš než prstenem, tak poslali (úplně zdarma jako reklamaci) nový nabíjeci dock a prsten se opět začal nabíjet.

Zkrátka za mě produkt, který funguje tak jak má a tak jak prezentují. Nikdy jsem neměl nic jiného tak nemůžu porovnat, ale co sleduji, tak za ty roky, kdy vyladili hlavně aplikaci a prezentaci naměřených dat, je nyní Ultrahuman recenzován jako jeden z nejlepších na trhu.

• Upraveno

lukass22 Mám Ultrahuman...

Já právě o něm vážně uvažuji. Nosím už 4 dny ty plastové testovací kroužky(dva) a nemůžu se pořád rozhodnout jakou velikost.

Na které ruce a prstu to nosíš?

miract

Nosím to na pravé ruce na ukazováčku, občas na chvilku přehodím na prostředníček, ale tam mi to trochu vadí, protože nemůžu dát prsty úplně k sobě. Ale dělám to vždycky jen nachvilku když tam mám třeba zbytek vody pod prstenem.

cmgn Garmina jsem sice nezkoušel a applem nedisponuji (a od Wear mě odradila mizivá výdrž) ... ale vyzkoušel jsem jich dost, abych věděl, že označovat notifikace jako přečtené (v mobilu!) neuměly žádné. Kromě Pebble (a ty pro označení SMSky potřebovaly podporu - třeba v aplikaci Textra).
              Osobně bych řekl, že kvůli úspoře energie nevyužívají zpětné vysílání BLE, nebo jak se to jmenuje).

Nezavadza vam prsten pri niejake fyzickej praci? Nemate pocit ze ich zlomite? 😃

miract
                já ho nosím na malíčku a střídám obě ruce

davee

Zrovna nedávno jsem si zapatlal ruce od tmelu a pak jsem litoval, že jsem si ho nesundal předtím😄

Jinak když třeba člověk tahá něco těžkého kovového, tak se lehce prsten poškrábe, tak pokud chce ho člověk mít v hezkém stavu, tak na to je potřeba taky dávat pozor, ale i tak si myslím, že po roce, dvou už tam známky používání budou... jako na všem

že se prsten poškrábe? Mě spíš štve poškrábání věcí na který se šahá. Máte svůj druh do páru, ne? Mají prstýnky ne? Poškrabaný prostory klik u aut, madla ledniček atd..

Jak moc napevno máš ten Ultrahuman na prstech? Já se pořád nemůžu rozhodnout mezi dvěma size. Mám strach, že když koupím malej, tak mi za chvíli prst oteče a už ho nesundám, nebo když koupím zase velkej, tak to nebude správně měřít.

Nikdy jsem žádný prsten(ani snubák) nenosil, tak nevím. Kdyby se u toho nemuselo 100x za rok řešit sundávání kvůli nabíjení, tak bych to tak moc asi neřešil.

📡 Telekomunikace.cz