miract
Mám Ultrahuman, v létě už to budou dva roky a nemám si na co stěžovat.
Jakmile mám něco na ruce delší dobu (hodinky, náramky) tak mi to začne vadit, proto jsem zvolil radši prsten. Druhý den už v podstatě jsem "zapomněl" že na prstu něco nosím, ta váha (4g?) je fakt neskutečná a absolutně mi to nevadí na rozdíl od hodinek.
Co se týče baterie, když prsten došel nový, tak vydržel 5 dní, teď už dává kolem 4 dní.
Ohledně funkčnosti za mě asi není co vytknout. Naměřená data víceméně odpovídají tomu jak se cítím, co jím, jak spím, apod. Dá se s tím různě měřit jak např. jídlo před spaním ovlivní daný spánek, pomocí výkyvu teploty se připravit na případnou nemoc, a další "biohackerské" techniky.
Když jsem měl jakýkoli problém, např. prsten se po upgradu nechtěl spojit, s podporou po chatu vyřešeno do hodiny. Pak se mi taky stalo, že prsten se nechtěl vůbec nabíjet, opět po chatu "zdiagnostikovali" že to bude nabíjecím dockem spíš než prstenem, tak poslali (úplně zdarma jako reklamaci) nový nabíjeci dock a prsten se opět začal nabíjet.
Zkrátka za mě produkt, který funguje tak jak má a tak jak prezentují. Nikdy jsem neměl nic jiného tak nemůžu porovnat, ale co sleduji, tak za ty roky, kdy vyladili hlavně aplikaci a prezentaci naměřených dat, je nyní Ultrahuman recenzován jako jeden z nejlepších na trhu.