robotvor potřebu asi nemá, ale krátkodobě to jeho ziskům neublíží a je tu veliká skupina obyvatelstva kterou na to nachytá. A pak už bude rejzovat na ostatních službách. Internet je jen startovní čára pro jejich bussines.

Puski přesně. Bude mít na lidi kontakt, a od drtivé většiny svolení je marketingově kontaktovat, protože si to při podpisu smlouvy na internet nezruší. Takže následuje mohutná masáž s balíčky - TV, mobil, ...

Podle mě taky musí německé matce ukázat, že ta obrovská investice několika desítek mld. ročně do optiky má svůj přínos a nabírají zákazníky.

to je tak když se někdo rozhodně stavět optiku, neudělá si reálný průzkum v místě a potom brečí, že ji má poloprázdně obsazenou tak kope kolem sebe a to doslova 🙂

kozlicek : Opraveno jsem se blbě podíval je to 300/30

whef 34,5 co je to numero?? a neni to az vdsl..

• whef replied to this.

ČEZnet je v tomhle zajímavý. Symetrika na optice za příplatek. Místo ONT jsem mi vnutili pronájem nějakého Nokia routeru za 30,-Kč/m a blokují traceroute. A dříve některé maily/požadavky úplně mi vyignorovali. Pardon za OT.

PetrCZE nevím ale ČEZnet to je taková optika duchů, nijak ná nerozhazuje 🙂

okoun asi tak,a kde nekoupili lokali maji kulovy.

o 4 měsíce později

klient dostal do schranky pry "posílám vtipnou fotku"

Plošný nálet, v Sokolově také to samé.

Jo jo je to celorepublikově. Zajímavé ze někde mají do 19.9. Někde do 16.9. Tady na tom letačku je to do 31.10 🙂 na webu časomira že akce končí za 2 dny. Klamavá reklama jako prase 😄 a ta sleva z původních 299, když to roky měli za 249 je taky vtipná 😂

Taková dobrá “níbídka” 🤣🤣🤣

Ani zdarma. Na vesnici jejich připojení nezvládá ani webkameru na Discordu bez sekání😂

o 5 měsíců později

Dnes mi přišel mail od klienta, který je v lokalitě, kde Starnet nemá pokrytí a první AP má cca 35km od této obce a přišel mu prý teď do schránky leták viz. příloha níže.: PS.. _(Tak už to není 1000Mbps, ale nově 2000Mbps v lokalitě, kde nejsou, nechápu to :-D

Text klienta: Dobrý den, žádám Vás o bezplatné navýšení rychlosti. V opačném případě přecházíme ke konkurenci. V příloze zasílám foto reklamy,kterou jsem měl v poštovní schránce.

to je ale rejpání. Prvně píšeš že to přišlo na adresu kde není pokrytí takže nemá starnet a pak píšeš že žádá o zvýšení rychlosti což evokuje že má přípojku od starnetu. Takže jak? Navíc se dole píše že to je podle oblasti a nové zákazníky.

Otázka tedy zní, proč to samé neuděláš ty na letáky? Je to zcela legální.

hapi Hapi já to pochopil tak, že klient poslal leták stávajícímu poskytovateli a vydira ho že prejde ke starnetu pokud mu to taky nenavysi....

hapi No nevim, asi si to jeste jednou precti. Proste mu zakaznik poslal vyfocenou reklamu a chce od nej navysit jinak jde ke starnetu.. Nevim jak si z toho vydedukoval, ze uz ma starnet..

Jinak asi bych mu popral stastnou cestu s tim, ze nejsme schopni takovou rychlost dodat.

📡 Telekomunikace.cz