selic Hmm bohuzel.. ja bych se za to stydel, kdyby to byla moje prace.

selic Dost pochybuju že nemají v popisu práce u přípojky krátký dokop k domu. To že na to zvysoka kašlou je věc druhá. Spíš se divím majitelům domu, že je s tímhle provedením nepošlou někam.

• gemb replied to this.

jcltm praveze maju. Kopanie myslim ze do 15m zadarmo avsak kopu to na 10cm to je jasne....

o měsíc později

TP-Link WR850N s duální wifi... 🤣
    Ne, není to fotomontáž a zaboha netuším, jak to ten zákazník udělal. Nicméně nejde nastavit ani ta wifi 2,4 GHz...

o 24 dní později

Dnes jsem na youtube narazil v reklamě na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=LWuCpkST0_A

Tohle vidět moje mamka(věk 60+), tak všude zastaví radiátory ústředního topení a pořídí si tohle. Pak se bude na vyúčtování za elektřinu divit...

miract
          Vždyť je to přece kouzelná krabička co nic nežere a zvládne vytopit pokoj za pár minut ne....🤣🤣🤣 Už jenom chybí aby řekli, že to má tak nízkou spotřebou, že bude eště vracet do sítě, nebo že v létě bude chladit a dodávat do sítě...🤣🤣

Vcerajsi piatok od obeda sme mali taku 3 hodinovu zabavku. Od nas styria + este dvaja kolegovia konkurencie. Oprava samozrejme docasna.
          Proste, ked sa buraju steny, lietaju optiky 🙁 Absolutne to "buracov" nesralo ci tam nieco je/nie je... Pritom to bolo jasne viditelne na stene/v strope, tak v 30m dlzke... Tak ani mna nesralo kade sme vrtali 😃 Proste idealny piatok pred sviatkami.

psichac
            vim znam. Opravoval jsem 5x stejne to meli v <|>. Sutě bylo stejně.

Nabízí se otázka jestli je dobrej nápad chodit vnitřkem, když budou eště uklízet tu suť...😆

z dlhodobeho hladiska urcite nie, budeme to asi riesit vonkajskom. Akurat sa musi vratit majitel, aby sme si povedali co a ako. Tak isto sme museli riesit aj elektriku.

o 2 měsíce později

RFE, stáří asi 4-5let a jako bonus bylo, že po výměně za ubnt 30° to získalo +4dB.

• gemb replied to this.

pgb hah a to si mal este tu prvu verziu, my sme mali uz druhu a dekle popraskali za par mesiacov, dodali nove ale tie som nekontroloval...ubnt horny okrem toho, ze su zlte su ok.

• pgb replied to this.
              • pgb likes this

gemb ještě jsem tam měl redukci na ubnt ISO jednotky a nešlo to z jednotky sundat.... Musel jsem dost nehezky zabrat.

pelirob Vypnul si tlačítkem ze zadu wifi. Je to tam vidět i na screenu "Enable Wireless Radio" že není zaškrtlé...

...když se nemůžeš rozhodnout jestli váleček nebo krabičku 🙂

...a ještě aktivní přípojka pro svatební salon. Ještě že UBNT dělá takové hezky bílo-lesklé antény :-)

📡 Telekomunikace.cz