TP-Link WR850N s duální wifi... 🤣
Ne, není to fotomontáž a zaboha netuším, jak to ten zákazník udělal. Nicméně nejde nastavit ani ta wifi 2,4 GHz...

o 24 dní později

Dnes jsem na youtube narazil v reklamě na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=LWuCpkST0_A

Tohle vidět moje mamka(věk 60+), tak všude zastaví radiátory ústředního topení a pořídí si tohle. Pak se bude na vyúčtování za elektřinu divit...

miract
        Vždyť je to přece kouzelná krabička co nic nežere a zvládne vytopit pokoj za pár minut ne....🤣🤣🤣 Už jenom chybí aby řekli, že to má tak nízkou spotřebou, že bude eště vracet do sítě, nebo že v létě bude chladit a dodávat do sítě...🤣🤣

Vcerajsi piatok od obeda sme mali taku 3 hodinovu zabavku. Od nas styria + este dvaja kolegovia konkurencie. Oprava samozrejme docasna.
        Proste, ked sa buraju steny, lietaju optiky 🙁 Absolutne to "buracov" nesralo ci tam nieco je/nie je... Pritom to bolo jasne viditelne na stene/v strope, tak v 30m dlzke... Tak ani mna nesralo kade sme vrtali 😃 Proste idealny piatok pred sviatkami.

psichac
          vim znam. Opravoval jsem 5x stejne to meli v <|>. Sutě bylo stejně.

Nabízí se otázka jestli je dobrej nápad chodit vnitřkem, když budou eště uklízet tu suť...😆

z dlhodobeho hladiska urcite nie, budeme to asi riesit vonkajskom. Akurat sa musi vratit majitel, aby sme si povedali co a ako. Tak isto sme museli riesit aj elektriku.

o 2 měsíce později

RFE, stáří asi 4-5let a jako bonus bylo, že po výměně za ubnt 30° to získalo +4dB.

• gemb replied to this.

pgb hah a to si mal este tu prvu verziu, my sme mali uz druhu a dekle popraskali za par mesiacov, dodali nove ale tie som nekontroloval...ubnt horny okrem toho, ze su zlte su ok.

• pgb replied to this.
            • pgb likes this

gemb ještě jsem tam měl redukci na ubnt ISO jednotky a nešlo to z jednotky sundat.... Musel jsem dost nehezky zabrat.

pelirob Vypnul si tlačítkem ze zadu wifi. Je to tam vidět i na screenu "Enable Wireless Radio" že není zaškrtlé...

...když se nemůžeš rozhodnout jestli váleček nebo krabičku 🙂

...a ještě aktivní přípojka pro svatební salon. Ještě že UBNT dělá takové hezky bílo-lesklé antény :-)

o měsíc později

Tohle mi fakt hlava nebere... Přitom ze štítu by na AP viděli bez potíží.

Museli by vrtat do své zjevně skoro nové fasády!

ludvik No držák na parabolu satelitní televize tam už navrtaný mají 😃 Myšlení toho technika co to spáchal by mě fakt zajímalo...

📡 Telekomunikace.cz