na malé auto jako je caddy? Já nevim ale přes caddynu nevidím takže dávat nahoru žebřík a ještě pak upnout rhino... to máš přes 2 metry nebo co? Nebo šlapeš na prah auta?

Máme k příčníkům přidělanou kurtu a hák "házíme" přes žebřík a zachytíme ho za příčník. Jednou za 1-2 roky se mění. Nad žebřík vůbec nemusím a auto je stále nízké.

• gemb replied to this.

hapi nemam 2 metre len pre mna je caddy male auta voci expertom, nie o vela ale davat to na strechu aj kvoli dlzke je znacne obtiaznejsie. Ano ked upinas rhino, zadok sa ako tak da zo zadneho kolesa, predok...domysli si sam. Pokial je caddy uz brana ako velke auto, tak neviem na com bezne robite montaze...na combikoch? Ano to je este nizsie, to by malo byt ok. Aspon je vidiet tie odlisnosti a rozne nazory. Pre mna je aj expert maly, a kludne by som aj vacsie.

malé/velké myslím výškou střechy nad zemí. Když přes to nevidím, je potíž tam něco dát takže je velké/vysoké.

Tak jako co potřebuješ k montáži? 2x krabici s UTP, tašku s nářadím, UTP kleště, malou/velkou vrtačku, krabici na držáky, krabici na jednotky a krabici na vše ostatní, notebook. Pro montáže kliošů moc nepotřebuješ. Na to dodávku nepotřebujeme. Beztak by to dopadlo jak u stavebních firem, bordel po podlaze a 90% výšky vnitřního prostoru k ničemu. O kombíku se uvažuje jenom to není obvyklé servisní auto ale řekl bych že je praktičtější.

o 9 dní později

Opet dalsi varka tvorivosti :-)

A na zaver zajimavost, jak vypada takove AP (od Aruby) pro letadla fy. Lufthansa

Ten litebeam lustr s tlwr840kou je absolutně boží 😃

🤔 a já si řikal, že bych ty starý airgridy vyhodil a on by z toho moch bejt lustr...😄

Mě spíš zarazilo "Property of RIPE NCC" 🙂 Trochu z toho mám mrazení kdesi v zátylku.

svestka papir (i ten samolepici) toho snese... klidne muzes mat na svem unifi samolepku "Property of the White House" 😉

Tohle teď poslal kolega když byl u klienta na demontáži 🙂 se s tím neserou 😃😃

Puski tak malou anténku bych si také na svůj barák upevnil takhle než si vrtat do fasády že 🙂 horší jsou tedy ty kabely to jo 🙂

o 15 dní později

Hlavní sajt pro přenos streamů z jednotlivých kamer, které patří do městského kamerového systému. Nálezový stav (nic nebylo odděláváno).

darklogic to je tak kdyz projektak rekne - koupil jsem plastak kam se ten switch vejde.
          Jednou jsme si takhle nabehli s poeckovyma hp 5130. Vesli se …. Bez napajeciho konektoru 😆

Ve větru teď o víkendu se to docela vrtělo, kabely různě vlály a ten nRAY... asi měl co dělat, aby udržel MCS. 😊

Tady něco ze zahraničí - netradiční ale celkem pěkná instalace. Zároveň je tam všude optika po sloupech.

coolerman1 To je sice možné, ale u městského kamerového systému za fakt velké prachy bych čekal jinou kulturu na hlavním sajtu. Třeba nějaký normální rack, patch panel, záložní zdroj atd. Určitě taky nějaký nehořlavý materiál mezi dřevem a switchem, když už by to bylo bez racku. Navíc ty desky tvoří venkovní stěnu, za kterýma je zvenku jen ne úplně dokonalý plech, takže v zimě se sníh dostává kolem desek dovnitř. A na tomhle tam ten switch visí.

o měsíc později

📡 Telekomunikace.cz