Praha. Kabel (optika a koax) ok.
Mordor
60 GHz spoje na 10+ km bez výpadku
orel005 :-D miesto instalacie: Juzna afrika :-D
midnight_man tak sneh tomu nevadi, resp minimalne. Voda teda dazd je ovela horsia. U nas tiez dost slusne snezilo a nic sa neudialo.
ale 10km?
midnight_man proč ne? určitě má vedle toho zálohu na 10g
- Upraveno
jen XR na tyto vzdalenosti s vlastnim tuningem
Potreval bych na jedno misto 12km, da i v originale?
Co v destich?
jenda_master to je otázka, pokud máš déšť na plné trase tak padne i 1,5km 60G i 80G... jediná jistota za deště je optika
Nikdo nebojuje se sněhem?
co jsme nestihli přes den, opadává samo, už jen prší. 1x siklu natočené blbým směrem, nějaké 60g MK bez radomu. Kupodivu UBNT bez radomu drží všechny
Bojoval jsem v obýváku u okna, nakonec to vyřešil déšť.
Na jedné lokaci mi vlivem námrazy lehla 17 GHz. Naštěstí jen na pár minut, pak to odtálo.
- Upraveno
U nas snezi riadne, na nase pomery a lokalitu dost nevidane, nechysta sa koniec snezenia. Vacsina nezakrytovanych 60tok ide postupne dole. Aj nejake AF24 mame dole, nejaka potrhana elektrika a tak...
EDIT: a aby to nestacilo uz zacala na niektorych elektrikach padat elektrika. Asi to bude dlha noc, kedze az zajtra ma byt +7 stupnov a neni v nikoho silach nahodit na X miest elektrocentraly ktore ani nemame
pintero vcera sme mali v jednej lokalite taky zvlastny mordor, ze v celom okoli len hustejsie prsalo ale nic extra. Tato lokalita vsak mala 11GHz vyhulenu z +10 na +23dBm a este stratila na signale dalsich 6dB. AF60LR na 1km ktory nikdy nemal problem spadol na freq 64,8 uplne dole. Po zapnuti wave ai auto sa spoj spojil na -73. Postupne sa signal zlepsoval a po hodine to malo asi -69 co bolo uz dobre chodive a az za 4 hodiny mal povodny signal. To iste aj 11tka. Pritom uz minimalne prsalo. Nikdy som taku situaciu nevidel. Ani letne burky to nezhodili.