okoun nejhorší to má být ze soboty na neděli, teď ani ne, u těchhle povodních je ošemetné to že prší sice málo ale dlouho...
orel005 My se připravujeme na krušné hodiny. Jedna serverovna ve sklepě benzinky hned u řeky a druhá 15m nad úrovní řeky, jenže v oblasti kde ma být nejhorší situace tj. Głuchołazy - oblast Jeseníků / Zlatých hor.
3com https://hydro.chmi.cz/ Stanice, ktere maji kolecko zobrazuji jen aktualni mereni a zpetne. Ty co mají čtverec tak i vyhled dále... Tam jde pekne videt, kdy je predpokladana kulminace.
orel005 honzam už mame 3 cm vody u racku, čerpáme vodu, zařízení se zvedlo za provozu co nejvýš do racku a snad to dokážeme pumpovat rychleji než to bude natekat...
drakk Taky jsem zvedal. Naštěstí to vyšlo. Alespoň prozatím. Přesto mám opět noční. Nikdy nevíš. Karvinsko....
rsaf Frýdecko-Místecko, podle ČEZu 118 distribučních trafostanic bez proudu - do lijáků se přidal poměrně extrémní vítr. Jedna serverovna na DA, druhá teď nahozena na Kipora, doma jsem si nechal plně nabité baterky na FVE.
kozlicek Tak u nas uz pres den neprsi,nefouka , zadne povodne a stejne jim to tady na zapade pada jak jablka ze stromu....
jcltm Severní Čechy/Ústecký kraj - asi před 4 hodinami přestalo fungovat u CETINu/Metronetu PPPoE spojení na přípojce s Terminátorem. Znovu se nespojí, nepomohla ani výměna za záložní Terminátor... Pozorujete někdo něco takového? DSL linky fungují, ale PPPoE se nevytočí...
nosek_tomas2004 jcltm U mě (Olomoucký Kraj, jih) nepozoruju za celou dobu žádné anomálie. VDSL + Terminátor + PPPoE drží, "jak kdyby se nechumelilo"...
iTomB jcltm pokud se nepletu, tak DSL synchronizace je k pripojenemu DSLAMU, ale PPPoE muze byt klidne 100km daleko. Takze mozna DSLAM nema funkcni pripojku.
jcltm nosek_tomas2004 Mně identická přípojka o okres vedle taky drží, i se stejným ISP (Metronet). Tady jsem ale v koncích. PPPoE recconnecting...
jcltm iTomB Ano, mám už potvrzeno od Metronetu že to CETIN řeší. Nejede to od 4:50 ráno, zatím stále...
selic jcltm Někde mohl odplavat optický kabel nebo v serverovně po cestě nejde proud. Obávám se, že to půjde až během pondělí.