ludvik
Proto jsem uvedl i příklad zpráv, které samozřejmě nemá cenu sledovat zpětně o několik dní, ale o 10 minut, půl hodiny nebo hodinu klidně.
Určitě někdy večer se sedím doma a nemám co dělat, a tak si zprávy můžu pustit online.
Ale často se stane, že z různých důvodů to tak nemusí být - jsem někde na instalaci, mám rozkoukaný film, mám hezkou chvilku s manželkou nebo milenkou :-) , prostě mám nějakou jinou činnost, která mi neskončí přesně v 19:00. A tak MÁM MOŽNOST si to pustit později. Tedy ať už jsem kdekoli a dělám cokoli, tak se nemusím stresovat, že nestihnu začátek svého oblíbeného pořadu.
To platí i pro reality show nebo diskuzní pořady (v čem je problém, když si nedělní otázky Václava Moravce pustím až večer, až se vrátím z lyžovačky?).
Prostě na DVBT2 mám jen možnost koukat online (a SD, pokud to není ČT).
Se SledovaniTV mám stejnou možnost jako ten, co má DVBT2, tedy koukat online, a k tomu mám ještě bonus koukat se i zpětně a v HD.
Ano, není to zadarmo. Kdo chce ten bonus, musí si připlatit.
Ale je to jako když si kupuješ nové auto, taky máš možnost si ho koupit v základní výbavě, nebo se všemi doplňky. A určitě se i tady najdou takoví, kteří budou obhajovat řízení bez adaptivního tempomatu, hlídání jízdních pruhů, nouzového brzdění atd, přestože to výrazně zvýší komfort a hlavně bezpečnost jízdy.