Sledovanitv.cz, diskuze
Existuje nějaká platforma, která se dá použít, ohnout k obrazu svému, naškálovat si na to HW a mít nad tím svoji kontrolu? Přesně tohle mě neskutečně sere - když nad něčím nemám kontrolu a pak tím trpí můj primární business..... Krom okruhů od VF a CETINu máme všechno svoje, vyplácí se to, ale ta televize je furt slabý článek...... 4net tohle nabízel, ne?
- Upraveno
whef To neřeším. Pokud někdo poskytne streamy, tak si to rádi postavíme sami. I pro našich pár tisíc domácností se to vyplatí, pokud to bude stabilní. Zákoš ti odejde jen ze 2 důvodů
1) někdo šíleně podstřelí cenu
2) nefunguje ti to
Jiný důvody nejsou a pokud mám mít službu, která má nedokonalosti, kvůli které mi klienti mohou odejít, tak si ji radši postavím sám a budu ji mít celou pod svoji kontrolou. Stejně jako, krom okruhů, všechno. A jelikož nejsme jako každý Franta Vomáčka, který poskytuje internet, děláme hlavně střední a větší firmy, tak jsme zvyklí na trošku jinou úroveň kvality :-)
4net.tv přešlo na novou platformu V4. O2 se na to chystá. Sledovanitv to asi čeká. Za mě je teď napřed 4net.tv