html 5
Sledovanitv.cz, diskuze
Stejny problém na více zařízeních. Jen sm se ještě nedokopal abych napsal na podporu. Takže když to uděláš a dáš sem výsledek určitě se to bude hodit.
Také jste narazili na určité typy samsung televizí, které od jisté doby po spuštění dělají pokus o aktualizaci smart hubu? Není to samozřejmě problém Sledovanitv, jen jestli jste na to narazili a případně vyřešili.
My přišli na to že není třeba nic přepinat jen počkat. Ale nesmyslně dlouho třeba dvě minuty. Přijde mi že Samsung ty tv schválně spomaluje když jsou už old. Tím že přepínáte vstupy pouze delate to ze neco zkousite nez uplyne ten cas.
Ano, nemá smysl nic dělat. Za zhruba 30 vteřin to jde. Mě to přijde, že ta televize se dřív připojovala na nějaký server, který už nyní neexistuje a dokud to nepadne na timeout, nedá se s tím nic dělat. Je to tak 3 měsíce zpátky, co se to stalo.
To by mělo jít zjistit logováním provozu televize v tu inkriminovanou dobu, jestli se někam nesnaží jít. Pak případně tuto adresu nasimulovat v síti a mohl by být pokoj.
Niekto by mal porozmýšlať nad atraktívnejšou ponukou programových balíčkov pretože tá ponuka je oproti bežným TV platformám viac menej nepredajná
midnight_man věc názoru. Na Moravě jsou s tím lidi v pohodě
midnight_man pokud myslíte nabídku 3 kombinovaných balíčku, tak to už umí. Napište jim o nabídku ..
svestka na morave nemate magioTV .....skylink máte to je fakt
- Upraveno
Vyšla aktualizace pro ATV box, odstraňuje problémy s občasným odpojováním ethernet portu.
Návod je stejný, nová verze je 9.4.15
Více na: https://sledovanitv.cz/online/cz/androidtv-9-4-10
Zatím není vydána pro OTA aktualizace, tj. je nutná manuální instalace.
- Upraveno
Taky se pridam: v posledni dobe po zapnuti boxu a nacteni tv stanice se nezobrazi "ihned" spodni lista s nabidkou poradu a moznosti se prepnout na jiny, drive bezici, porad. Jedna se o android TV box (ten certifikovany). Lista se objevi az se spozdenim cca 10s?, priblizne.
Obecne mam pocit, ze tento box je z hlediska stability asi to nejhorsi, co zatim bylo - cetnost, kdy ho musim vypnout z elektriky, je velka. Rovnez mam podobnou informaci od jednoho zakaznika ... Tim nechci v zadnem pripade hanit nici praci, jen pisu s cim se setkavam. Proto je ani ve velkem zatim nepropaguju. Uvidime zda pomuze upgrade na ten novy android.
Sledovani TV - problém přehrávání u nové verze Apps Sledování tv 2.0. na Tv Samsung modelová řada 2020.
Aplikace načítá TV stanici i několik minut a když náhodou nezamrzne a pustí daný program tak hraje bez zvuku.
Děla to jen u některých stanicích od AXN , Discovery ,AMC, Eurosport,Nova sport,děcké stanice atd. , jen na ČT,Nova,Prima to nedělá.
Máte někdo stejný problém při přepínání tv stanic či zpětného přehrávání ? Net připojení odzkoušeno přes několik poskytovatelů a aplikace v televizi se chová stejně. Kontaktoval jsem sledování tv a bylo mi zděleno ze se to stává , když máte pomalej internet. Na něco se to svést musí , že...... Používán mimo jiné také mediální box Evolveo M8 4K , s androidem 7.1 kde sledování tv slape na 100% , žádné výpadky rychlé načítání , jen zapotřebí dva ovladače.
Zdravim, registruju stejny problem.....pokud pouziji STB tak vse ok, u Samsung sledovanitv 2.0 se obraz po nejake dobe kouse...
Koukal někdo dneska na formuli 1 (5.7. od 15 hod sport2)? Mám tu info, že se to sekalo a byl proměnlivý obraz, tak jestli máte někdo podobnou zkušenost. Bylo to na android box IV, proxy máme v síti.
Nekolikrat jsem psal na kontaktni email sledovani tv, na prvni dotaz se mi nekdo ozval, na dalsi uz ne. Asi nemaji cas...... Penize si brat za nefunkci sluzbu jim neni hamba , ale neco resit to ne....... Che je neustale bombardovat at se snazi aplikaci 2.0 pro nove TV Samsung dotahnout do funkci verze. Mam od nich plnou TV skladbu programu (maxi) a skoro polovina se seka nebo nejde nacist. Drive bylo mozne stahnout dve verze, kdyz nekomu nesedela ta nova, bylo mozne stahnout tu starsi verzi, ted uz ne. Taky se obcas stane ze se apps sama odsebe odparuje a je treba znovu sparovat s uctem. Klidne v pulce filmu, neskuzecne!!!!!!???? Tak hodne zdaru a nervu na NOVE Apps 2.0 od Sledovani TV.